Donny de Groot (midden) bij het ondertekenen van het contract, geflankeerd door bestuurslid TC Frank Schapendonk (l) en voorzitter Wil Verhoeven.
Volledig scherm
Donny de Groot (midden) bij het ondertekenen van het contract, geflankeerd door bestuurslid TC Frank Schapendonk (l) en voorzitter Wil Verhoeven. © Beerse Boys

Oud-prof Donny de Groot trainer bij Beerse Boys

MIDDELBEERS - Voormalig profvoetballer Donny de Groot (37) staat komend seizoen als hoofdtrainer aan het roer bij tweedeklasser Beerse Boys. Eind vorige maand kwam er onverwacht een einde aan de samenwerking met Cemal Yilmaz, zodat Beerse Boys op zoek moest naar een nieuwe hoofdtrainer.

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”