Volledig scherm
Johan van Lierop nam de 0-1 voor zijn rekening in het duel Maarheze - Oranje Zwart. © Ton van de Meulenhof

Degelijke overwinningen Oranje Zwart, Mierlo Hout en MULO, Budel verslaat Helmondia

Maarheeze - Oranje Zwart 0-2. Oranje Zwart blijft meedoen om de bovenste plaatsen na een 0-2 overwinning op Maarheeze. De Helmondse gasten hadden het beste van het spel maar het duurde tot net voor de rust voordat het in de score zichtbaar werd. Het was Johan van Lierop die de openingstreffer voor zijn rekening nam. In de tweede helft waren beide teams aan elkaar gewaagd. Vlak voor tijd bepaalde Mo Yahia de eindstand op 0-2.

HBSV - Mierlo Hout 0-2. Mierlo Hout boekte een degelijke 0-2 overwinning op bezoek bij HBSV. Al na vier minuten kwam Mierlo Hout op voorsprong via Jeroen Rooijakkers. Mierlo Hout had weinig problemen met HBSV in de eerste helft. In de tweede helft was Mierlo Hout ook de bovenliggende partij en een kwartier voor tijd besliste Sander Vereiken het duel.

MULO - Baarlo 3-0. MULO won eenvoudig met 3-0 van Baarlo. In de eerste helft kwam MULO op voorsprong door een treffer van Tom Hertogs. MULO was veel sterker en had de totale controle over de wedstrijd. In de tweede helft verdubbelde Emre Bars de score. De laatste treffer kwam van de voet van Wesley Smits.

Helmondia - Budel 0-4. Helmondia verloor kansloos met 0-4 van SV Budel. In de eerste helft waren beide teams aan elkaar gewaagd. Helmondia had de beste kansen maar gescoord werd er niet in het eerste bedrijf. Na een uur kwam Budel via een vrije trap op voorsprong. Een kwartier later scoorde Budel in een tijdsbestek van tien minuten drie keer: 0-4. De doelpunten werden gemaakt door Stan van Leeuwen, Jelle Martens, Dennis Verstraeten en Rik Bogers.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement