Volledig scherm
© Thinkstock

Boekel Sport - Handel 0-1

BOEKEL - De eerste helft was alles behalve hartverwarmend.

Niek Schuijers probeerde het vanuit een te moeilijke hoek en bij een vrije trap kon keeper Tijmen Brouwer het leer onschadelijk maken . Handel kon er maar weinig tegenover stellen. Het schotje van Jeff Rijksen, na een mooie actie van Geert van den Bosch, miste het nodige venijn. De tweede helft was een stuk aantrekkelijker. Boekel-Sport kreeg onmiddellijk twee corners te nemen. Na een snelle uitval mocht ook Handel het vanuit de hoek proberen. Het spel golfde op en neer. In de 54ste minuut had Teun Graat, nota bene Handelnaar in Boekelse dienst, na een misverstand in de blauw-witte defensie, de 1–0 op zijn schoen. Alleen opstormend strandde zijn poging in het zestienmetergebied.Ook Handel beet van zich af. Jan Roosjen speelde vanaf links diagonaal de bal in de voeten van Jeff Rijksen, maar ook hij wist geen raad met de geboden kans. Uit een corner was Thijs Jeurissen het meest attent, maar zijn kopstoot landde recht in de handen van keeper Zwanenburg.

In de 62ste minuut liet Jan Roosjen, wederom vanaf links, een lastig schot los. Zwanenburg moest de bal loslaten, waardoor de inkomende Mark de Waard het goudhaantje van de middag werd. Hij prikte de bal in de touwen: 0–1

Dat was het sein voor trainer Ruud Vermeer om in te grijpen. Maar liefst drie Boekelse spelers werden tegelijkertijd gewisseld. Nieuwkomer Damon van der Zanden liet zich onmiddellijk gelden.Boekel-Sport deed er nog een schepje bovenop waardoor Handel onder zware druk kwam te staan en met het nodige kunst en vliegwerk de overwinning veiligstelde.

poll

Ik doe alleen nog maar online boodschappen bij de supermarkt

Ik doe alleen nog maar online boodschappen bij de supermarkt

  • Eens (9%)
  • Oneens (91%)
834 stemmen