Volledig scherm
Archieffoto

Excellent - SJVV 2-1

SJVV heeft opnieuw de punten aan de tegenstander moeten laten.

In de beginfase had men het betere van het spel en Rob van der Heijden kreeg in de vijfde minuut een riante kans om de score te openen, maar hij schoot de bal op de keeper. Even later was het Thijs Matheij die de bal net over schoot. In de 35ste minuut was het wel raak. Thijs Matheij onderschepte een slordig gespeelde bal van Excellent en schoof de bal feilloos binnen en bracht de stand op 0-1.

In de tweede helft was Excellent de duidelijk bovenliggende partij. In de 55ste minuut maakten ze gelijk en brachten de stand op 1-1. Daarna waren er nog diverse mogelijkheden voor de thuisploeg, maar zij hadden het vizier niet op scherp staan. SJVV verloor bijna alle duels en werd nog zelden gevaarlijk. Kort voor tijd was het wel bijna raak, toen Wout Munsters over de linkerkant goed door kwam, maar uiteindelijk op de keeper strandde. Toen iedereen zich verzoend had met een gelijkspel kwam toch Excellent op voorsprong. Uit een hoekschop greep bij SJVV niemand in en ging de bal via de rug van een speler van Excellent over de doellijn en werd de eindstand bepaald op 2-1.

  1. Twitter gaat los over 'schaamteloze zelfpromotie' Borsato bij RTL Late Night

    Twitter gaat los over 'schaamteloze zelfpromotie' Borsato bij RTL Late Night

    De speciale uitzending van RTL Late Night over het nieuwe album Thuis van Marco Borsato trok gisteravond ruim 1,2 miljoen kijkers, maar op sociale media werd de bij de zanger thuis geregistreerde uitzending wisselende gewaardeerd. Menigeen ergerde zich kapot aan de 'wel heel kleffe', 'mierzoete' en 'te commerciële verkoop-onemanshow'. ,,Mag ik een teiltje voor deze schaamteloze zelfpromotie'', reageerde iemand. Weer anderen vonden de talkshow rond de vocalist juist top. Onder de video een greep uit de vooral negatieve maar ook positieve reacties. 

Live Voetbal

home logo FC TwenteTWE
18:30
sc HeerenveenHEE
away logo
home logo FeyenoordFEY
18:30
VVV-VenloVVV
away logo
home logo NAC BredaNAC
20:45
AjaxAJA
away logo
home logo Willem IIWIL
20:45
Sparta RotterdamSPA
away logo

poll

Kinderen moeten verplicht fruit eten op school

Kinderen moeten verplicht fruit eten op school

  • Eens (58%)
  • Oneens (42%)
1281 stemmen