Volledig scherm
© Thinkstock

SJVV - Haelen 1-3

SJVV heeft de eerste nederlaag van het seizoen geleden.

Het team van Roy Manders verloor op het eigen sportpark De Dreef met 1-3 van Haelen. SJVV startte goed tegen Haelen. Het was Teun van Mullekom, die in de achtste minuut mee op kwam en vanuit een positie net buiten het strafschopgebied de bal met rechts mooi in de bovenhoek schoot; 1-0. Even later was het dezelfde Teun van Mullekom, die bijna de 2-0 aantekende, maar net naast schoot. Haelen bleef ook niet afwachten en zag in de 26ste minuut een prima schot onschadelijk gemaakt door Mike Mirer. Even later was het toch gelijk, toen een speler van Haelen vanuit de rechterzijkant de bal onhoudbaar in de linkerbovenhoek van het doel schoot. In de 40ste minuut kwam de uitploeg bijna op voorsprong, maar er werd net naast gekopt.

In de tweede helft startte SJVV sterk en kwam het in de 53ste minuut bijna op voorsprong, maar Tygo Wiltingh kopte net naast. Even later was het Remco van de Akker, die een prima actie, net over het doel schoot. Haelen was meer effectief. Een snelle, opgezette aanval, kwam bij de rechtsbuiten en deze schoot de bal meteen in de rechterbenedenhoek en tekende de 1-2 aan. SJVV koos meteen voor de aanval, maar kreeg meteen de deksel op de neus. Haelen maakte 1-3, toen zij uit een counter de bal over de keeper van SJVV speelden. SJVV probeerde daarna van alles, maar kwam niet meer tot scoren.

  1. Metamorfose voor Albert Heijn in Aalst

    Metamorfose voor Albert Heijn in Aalst

    AALST - Alles is anders bij de vernieuwde Albert Heijn in Aalst. Er zijn 2 entrees en nieuw is het grote 'versplein' met een uitgebreid groente- en fruitassortiment waar veel biologisch verkrijgbaar is. Ook is er een afdeling waar verschillende soorten vleeswaren vers gegrilld worden, is er een apart ‘plein’ voor de luxere vleessoorten en ook eentje voor de ‘smaakmakers’ als uitjes, knoflook en verse basilicum. Men krijgt er een beetje het idee van een foodmarket. 

Live Voetbal

home logo ChelseaCHE
88'
3-3
AS RomaROM
away logo

poll

De waarde van de Dutch Design Week voor Eindhoven wordt onderschat

De waarde van de Dutch Design Week voor Eindhoven wordt onderschat

  • Eens (56%)
  • Oneens (44%)
1683 stemmen