Volledig scherm
© DG

Bergeijk - Bladella 1-5

BERGEIJK - Met een klinkende 1-5 zege bij Bergeijk baande Bladella zich een weg naar de vierde ronde van de districtsbeker. Na veertien minuten spelen stond het al 0-3 in het treffen tussen beide derdeklassers.

Bergeijk bungelt in de competitie onderaan en speelde tegen het in dezelfde klasse hooggeplaatste Bladella in de eerste helft zonder vertrouwen.

Een schot van Anel Selimovic strandde in de zevende minuut op de lat en in de daaropvolgende scrimmage werkte Cas Vosters de bal in het doel, 0-1. Even later leverde een fraai afstandsschot van Tom Hermans de 0-2 op.
Selimovic zette in de veertiende minuut verdediger Rik Daams van de bal en de spits van Bladella rondde vervolgens vrij voor doelman Mats Burgmans feilloos af, 0-3. In de 27ste minuut belandde een schot van Tom Hermans via de handen van keeper Burgmans op de kruising, waarna Niels Krekels in de rebound de 0-4 aan liet tekenen.

Na de pauze herpakte Bergeijk zich kortstondig en oogde Bladella ook een stuk minder gretig. De ingevallen Samim Yusofi maakte er in de 49ste minuut 1-4 van en had vijf minuten later pech dat zijn inzet op de paal belandde. Bladella was weer wakker daarna en uit een voorzet van Stijn Wouters kopte Niels Krekels in de 66ste minuut de 1-5 binnen.

poll

Megastores maken van Eindhoven een echte winkelstad

Megastores maken van Eindhoven een echte winkelstad

  • Eens (51%)
  • Oneens (49%)
701 stemmen