Volledig scherm
© Thinkstock

Braakhuizen - Wilhelmina Boys 3-2

Wilhelmina Boys won vier competitieduels op rij, maar beet zich zondagmiddag stuk op Braakhuizen, dat met tien man eindigde: 3-2. Wilhelmina Boys begon als favoriet aan het duel, maar Braakhuizen kwam via Anthony de Haan al bij de eerste aanval op voorsprong.

Na een korte combinatie met spits Mike de Meij schoof de aanvaller in de verre hoek binnen, 1-0.

Vervolgens was het Wilhelmina Boys dat de druk opvoerde, met een dreigende Ruben Rodrigues en een grote kans voor Ossy Azeuini. Uiteindelijk zorgde Sjef Vervloet met een afstandsschot voor 1-1. Vlak voor rust werd het toch nog 2-1, nadat Lars Kuys van Wilhelmina Boys in botsing kwam met keepende teamgenoot Tom Molenberg. De afvallende bal werd door Ralf van Beek van Braakhuizen voorgezet en door De Meij tegen de touwen geschoven: 2-1.

Na rust werd een stormachtig Wilhelmina Boys verwacht, maar het was De Haan die namens Braakhuizen al snel gevaar stichtte. Vervolgens was Braakhuizen succesvol in een rappe tegenaanval. Myron Jourdain stelde na een knappe rush Van Beek in staat de 3-1 aan te tekenen.

Wilhelmina Boys ging op zoek naar de aansluitingstreffer, maar slaagde er pas diep in de blessuretijd in de 3-2 op het scorebord te zetten. Jan van Gerwen kreeg de treffer op zijn naam. Braakhuizen stond op dat moment met tien man op het veld, omdat De Haan eerder direct rood had gekregen na een opstootje.

poll

Ik sta elk jaar in het bijzonder stil bij de bevrijding van Zuidoost-Brabant

Ik sta elk jaar in het bijzonder stil bij de bevrijding van Zuidoost-Brabant

  • Eens (55%)
  • Oneens (45%)
1237 stemmen