Volledig scherm
© Thinkstock

Nijnsel - Wilhelmina Boys 1-3

NIJNSEL - Wilhelmina Boys gaat het nieuwe jaar in als koploper.

Van naaste belager Nijnsel werd met 1-3 gewonnen. In de beginfase ging het redelijk gelijk op, maar in de achttiende minuten moest Nijnsel met tien man verder en kreeg Wilhelmina Boys een strafschop toegekend. Bij een corner toucheerde Mark van Berlo van Nijnsel de bal met de arm. Ruben Rodrigues verzilverde namens de gasten het buitenkansje: 0-1.

Ondanks het ondertal kwam Nijnsel op karakter langszij. Nog binnen het half uur kwam de bal bij een ingooi bij Stefan Hulsen, die draaide en het leder tegen de arm van Wilhelmina Boys-speler Jan van Gerwen schoot. De penalty die werd toegewezen, werd benut door Hulsen, 1-1.

Nog voor rust tikte Lars Kuys namens Wilhelmina Boys uit een corner de 1-2 binnen. Dat de bezoekers niet met een grotere voorsprong gingen rusten, lag aan doelman Thijs van Esch van Nijnsel. Met diverse reddingen hield hij de Nijnselse hoop in leven. Na rust had de thuisploeg echter weinig in te brengen. Het duurde echter tot de 78ste minuut voordat Wilhelmina Boys de 1-3 maakte. Opnieuw was Kuys trefzeker uit een hoekschop.

Volledig scherm
Stefan Hulsen (l) van Nijnsel laat John Termeer van Wilhelmina Boys achter zich. © Jean Pierre Reijnen

Live Voetbal

SDC PuttenSDC
31'
0-1
PSVPSV
away logo

poll

Ik doe alleen nog maar online boodschappen bij de supermarkt

Ik doe alleen nog maar online boodschappen bij de supermarkt

  • Eens (7%)
  • Oneens (93%)
1677 stemmen