Volledig scherm
© RGB Stock

Reusel Sport - Nijnsel 1-0

REUSEL - In een spannende wedstrijd behaalde Reusel Sport de tweede thuiszege van het seizoen.

Jim Daniëls was met een een treffer in de 39ste minuut de matchwinner. Voor rust waren de teams goed aan elkaar gewaagd op sportpark Den Hoek. De eerste grote kans was in de 22ste minuut voor Nijnsel-spits Stefan Hulsen, die even later geblesseeerd uitviel. Doelman Boudewijn van Buggeman stortte zich voor de bal en bracht zo redding. Zeven minuten daarna verijdelde keeper Thijs van Esch van Nijnsel een scoringskans voor Seb Heesters door goed uit te komen. In de 39ste minuut was Van Esch kansloos toen Jim Daniëls de bal vanaf de rand van de zestien in de kruising trapte, 1-0.

Leon Peters kreeg vroeg in de tweede helft de kans op de gelijkmaker, maar sluitpost Van Buggenum lag weer in de weg. Daarna konden de bezoekers weinig gevaar meer stichten. In het slotkwartier kreeg Reusel Sport nog diverse kansen. Een schuiver van Tuur de Laat was een prooi voor Van Esch, Heesters kopte de bal na een hoekschop op de paal en een voorzet van Daniëls viel via de binnenkant van de paal bijna in het doel. In de 88ste minuut trof Daniëls wel doel, maar een vlagsignaal voor buitenspel gooide roet in het eten. Zo bleef het bij 1-0.

Reusel Sport stijgt daardoor een plaatsje en staat nu zevende. Nijnsel blijft tweede geklasseerd, op vier punten van koploper Wilhelmina Boys.

Live Voetbal

home logo ChelseaCHE
20:45
AS RomaROM
away logo

poll

De waarde van de Dutch Design Week voor Eindhoven wordt onderschat

De waarde van de Dutch Design Week voor Eindhoven wordt onderschat

  • Eens (56%)
  • Oneens (44%)
1662 stemmen