Volledig scherm
© Thinkstock

Sparta '25 - Dommelen 1-2.

Sparta'25 leed in de thuiswedstrijd tegen Dommelen een 1-2 nederlaag. In de 16e minuut waren de Beek en Donkenaren dicht bij de openingstreffer.

Een vrije trap van René Brouwers belandde echter op de lat. Dommelen kwam in de 33e minuut via Corné van Son op een 0-1 voorsprong.

In de tweede helft had de thuisploeg een aantal goede mogelijkheden om te scoren. Helaas zonder succes. Via een ongelukkig eigen doelpunt van Rolan van Melis kwam de gasten op 0-2. Michiel Koot tekende in de 81e minuut voor de 1-2. In de slotfase waren er nog doelkansen voor Philippe Cleutjens en Michiel Koot maar gescoord werd er niet meer.

  1. Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    EINDHOVEN/DEURNE - Oktober nadert, traditioneel de maand waarin veel mensen proberen te stoppen met roken. In het kader van 'Stoptober' start op 1 oktober een speciaal project waarbij vijftig verstokte paffers zich vijf dagen lang met elkaar op laten sluiten in een kazerne in een poging van hun verslaving af te komen. Televisiecamera's van AVROTROS zullen opnamen maken voor het programma 'We Stoppen', dat eind oktober wordt uitgezonden. De afgelopen tijd zijn de vijftig deelnemers geselecteerd na een oproep onder meer in deze krant. Uit de in totaal duizenden reacties zijn ook Janneke Dielissen uit Deurne en Helen Grady uit Eindhoven uitgekozen om mee te doen met 'We stoppen'. 

poll

Ik sta elk jaar in het bijzonder stil bij de bevrijding van Zuidoost-Brabant

Ik sta elk jaar in het bijzonder stil bij de bevrijding van Zuidoost-Brabant

  • Eens (55%)
  • Oneens (45%)
1365 stemmen