Volledig scherm
© Jean Pierre Reijnen

Wilhelmina Boys - FC Eindhoven AV 4-1

BEST - Vanaf de eerste minuut dicteerde Wilhelmina Boys het spel.

De thuisploeg had in de negende minuut succes toen Ruben Rodrigues de 1-0 aan liet tekenen. Spits Stefan van Dam maakte er een kwartier later 2-0 van. Dezelfde Van Dam was twaalf minuten na rust weer succesvol voor de Bestenaren, 3-0. Het leek voor FC Eindhoven helemaal op een deceptie uit te draaien toen Ruben Rodrigues met het hoofd de bal een laatste zetje gaf, 4-0. In de slotfase gaf Michel Leon-Payo de stand een draaglijker aanzien, 4-1.

  1. Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    EINDHOVEN/DEURNE - Oktober nadert, traditioneel de maand waarin veel mensen proberen te stoppen met roken. In het kader van 'Stoptober' start op 1 oktober een speciaal project waarbij vijftig verstokte paffers zich vijf dagen lang met elkaar op laten sluiten in een kazerne in een poging van hun verslaving af te komen. Televisiecamera's van AVROTROS zullen opnamen maken voor het programma 'We Stoppen!', dat van 1 tot en met 5 oktober wordt uitgezonden op zorg.nu/westoppen. De afgelopen tijd zijn de vijftig deelnemers geselecteerd na een oproep onder meer in deze krant. Uit de in totaal honderden reacties zijn ook Janneke Dielissen uit Deurne en Helen Grady uit Eindhoven uitgekozen om mee te doen met 'We stoppen'. 

poll

Ik sta elk jaar in het bijzonder stil bij de bevrijding van Zuidoost-Brabant

Ik sta elk jaar in het bijzonder stil bij de bevrijding van Zuidoost-Brabant

  • Eens (54%)
  • Oneens (46%)
1491 stemmen