Volledig scherm
Colin Williamson. © Hans Wagenaars

Wodan en Colin Williamson willen met elkaar verder

EINDHOVEN - De clubleiding van Wodan en hoofdtrainer Colin Williamson hebben de intentie uitgesproken om het contract voor het seizoen 2017-2018 te verlengen.

Het contractuele deel zal op korte termijn worden afgerond. Williamson is bezig aan zijn eerste jaar bij de Eindhovense derdeklasser.

De spelersgroep en het bestuur zijn erg blij met de jonge en ambitieuze trainer. Het afgelopen jaar naar de derde klasse gepromoveerde Wodan begon dit seizoen met nieuwe trainers voor het eerste en het tweede team en ook veel nieuwe spelers moesten worden ingepast. Na een sterke start van de competitie ligt er een grote uitdaging voor de tweede seizoenshelft, maar deze wordt positief tegemoet gezien. Wodan is met negen punten hekkensluiter in de derde klasse D.

  1. Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    EINDHOVEN/DEURNE - Oktober nadert, traditioneel de maand waarin veel mensen proberen te stoppen met roken. In het kader van 'Stoptober' start op 1 oktober een speciaal project waarbij vijftig verstokte paffers zich vijf dagen lang met elkaar op laten sluiten in een kazerne in een poging van hun verslaving af te komen. Televisiecamera's van AVROTROS zullen opnamen maken voor het programma 'We Stoppen!', dat van 1 tot en met 5 oktober wordt uitgezonden op zorg.nu/westoppen. De afgelopen tijd zijn de vijftig deelnemers geselecteerd na een oproep onder meer in deze krant. Uit de in totaal honderden reacties zijn ook Janneke Dielissen uit Deurne en Helen Grady uit Eindhoven uitgekozen om mee te doen met 'We stoppen'. 

poll

Ik sta elk jaar in het bijzonder stil bij de bevrijding van Zuidoost-Brabant

Ik sta elk jaar in het bijzonder stil bij de bevrijding van Zuidoost-Brabant

  • Eens (54%)
  • Oneens (46%)
1491 stemmen