Volledig scherm
© Thinkstock

SSE - RKSVN 2-1

SSE heeft de thuiswedstrijd tegen RKSVN met 2-1 weten te winnen Beide ploegen kregen in de eerste helft diverse kansen maar gaan de rust in met een brilstand op het scorebord. In de 47 minuut is het Erwin Altena die door een fraaie kopbal SSE op 1-0 zet. Direct daarna in de 50e minuut weet Rens Briels uit een vrije trap het hoofd van Mikey Martens te vinden 2-0. RKSVN kan verder bijna geen potje breken.

In de 89e weten zij nog wel te scoren 2-1 maar daar bleef het ook bij.

  1. Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    EINDHOVEN/DEURNE - Oktober nadert, traditioneel de maand waarin veel mensen proberen te stoppen met roken. In het kader van 'Stoptober' start op 1 oktober een speciaal project waarbij vijftig verstokte paffers zich vijf dagen lang met elkaar op laten sluiten in een kazerne in een poging van hun verslaving af te komen. Televisiecamera's van AVROTROS zullen opnamen maken voor het programma 'We Stoppen', dat eind oktober wordt uitgezonden. De afgelopen tijd zijn de vijftig deelnemers geselecteerd na een oproep onder meer in deze krant. Uit de in totaal duizenden reacties zijn ook Janneke Dielissen uit Deurne en Helen Grady uit Eindhoven uitgekozen om mee te doen met 'We stoppen'. 

poll

Ik sta elk jaar in het bijzonder stil bij de bevrijding van Zuidoost-Brabant

Ik sta elk jaar in het bijzonder stil bij de bevrijding van Zuidoost-Brabant

  • Eens (55%)
  • Oneens (45%)
1366 stemmen