Volledig scherm
Jurgen Pinckers (r) bij de contractondertekening bij BES.

Jurgen Pinckers nieuwe trainer BES

BORKEL EN SCHAFT - Jurgen Pinckers wordt volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van BES. Hij volgt bij de vierdeklasser Peter Jonkman op, die aan de slag gaat bij Hapert. Met de komst van Pinckers is BES er in geslaagd om een trainer voor de selectie aan te stellen, die geheel aan de opgestelde profielschets voldoet: een jonge (beginnende), enthousiaste trainer die uit de directe omgeving van Borkel en Schaft komt. Pinckers heeft een lange en rijke ervaring in het amateurvoetbal opgebouwd, na een gedegen opleiding bij FC Eindhoven.

Ook trainde hij bij diverse verenigingen de keepers en de A-junioren bij Terlo.

Pinckers staat te popelen om op eigen benen te gaan staan en geheel verantwoordelijk te worden voor een selectieteam. Pinckers: ,,Het is een hele uitdaging om met een trainerscarrière te starten en een mooie stap om in Borkel en Schaft te beginnen. Ik kan niet wachten om de club nog beter te leren kennen, zowel de spelersgroep alswel het overige deel van de vereniging.''

Pinckers gaat ook starten met de opleiding bij de KNVB tot trainer om zo het trainersvak nog meer eigen te maken.

  1. Twitter gaat los over 'schaamteloze zelfpromotie' Borsato bij RTL Late Night

    Twitter gaat los over 'schaamteloze zelfpromotie' Borsato bij RTL Late Night

    De speciale uitzending van RTL Late Night over het nieuwe album Thuis van Marco Borsato trok gisteravond ruim 1,2 miljoen kijkers, maar op sociale media werd de bij de zanger thuis geregistreerde uitzending wisselende gewaardeerd. Menigeen ergerde zich kapot aan de 'wel heel kleffe', 'mierzoete' en 'te commerciële verkoop-onemanshow'. ,,Mag ik een teiltje voor deze schaamteloze zelfpromotie'', reageerde iemand. Weer anderen vonden de talkshow rond de vocalist juist top. Onder de video een greep uit de vooral negatieve maar ook positieve reacties. 

Live Voetbal

home logo FC TwenteTWE
18:30
sc HeerenveenHEE
away logo
home logo FeyenoordFEY
18:30
VVV-VenloVVV
away logo
home logo NAC BredaNAC
20:45
AjaxAJA
away logo
home logo Willem IIWIL
20:45
Sparta RotterdamSPA
away logo

poll

Kinderen moeten verplicht fruit eten op school

Kinderen moeten verplicht fruit eten op school

  • Eens (58%)
  • Oneens (42%)
1276 stemmen