Volledig scherm
Een actiefragment uit Vessem tegen Hapert. © foto Jean Pierre Reijnen

Vessem - Hapert 0-2

VESSEM - Bij winst zou Vessem zeker zijn van de eerste periodetitel.

Hapert ging echter met de zege aan de haal en pakte de koppositie af: 0-2. In het eerste kwartier was Vessem iets beter, maar daarna was het overwicht voor Hapert. Het resulteerde snel in een doelpunt voor de bezoekers. Een lange bal van Yorick Hooijen werd in één keer voor het doel gebracht door Jesse Geboers. Dave Koolen hoefde er allen nog tegenaan te lopen, 0-1.

Een paar minuten later was Vessem bijna trefzeker uit een vrije trap. Merijn van Ham mikte de bal vanaf de rand van de zestien net iets te hoog. Het leder spatte op de de lat uiteen. In tweede instantie werd een inzet van Jop de Laat gekeerd door doelman Jesper Storms van Hapert.

Vlak voor rust was Vessem opnieuw bijna trefzeker. Frans van Diessen kon het leer van dichtbij tegen de touwen werken, maar zijn snoeiharde inzet vloog tegen het lichaam van goalie Storms aan.

In de eerste minuut van de tweede helft maakte Geboers met een frommelgoal de 0-2. Een voorzet van Willem Brouwer kwam via via voor de voeten van aanvoerder Geboers terecht.

Een kwartier voor tijd moest Mike Tijssen van Hapert met een tweede gele kaart van het veld, maar Vessem forceerde met een man meer geen aansluitingstreffer. Hapert kreeg ook nog kansen, maar de 0-3 bleef uit.

poll

De ruzie tussen Elly Blanksma en haar buren is een privézaak

De ruzie tussen Elly Blanksma en haar buren is een privézaak

  • Eens (38%)
  • Oneens (62%)
3446 stemmen