Volledig scherm

DBS - Woenselse Boys: 8-0

EINDHOVEN - Trainer Marco van den Braken, die in de zomerstop DBS verruilde voor Woenselse Boys, beleefde een pijnlijk weerzien met zijn oude club. Na 25 minuten stond het al 5-0 in de stadsderby. Andrico van Hasselt was goed voor drie van de acht doelpunten.

DBS kende een vliegende start. Vlak na de aftrap draaide Wesley de Turck een corner zo scherp in, dat de keeper van Woenselse Boys de bal in eigen doel sloeg, 1-0. Na een pass van Stijn van den Berk verdubbelde Andrico van Hasselt de score, 2-0. DBS bleef kansen creëren en Woenselse Boys was machteloos. Na een overtreding op Van Hasselt benutte Mike Box de toegekende strafschop, 3-0. Op aangeven van Devin Tholel maakte Van Hasselt er 4-0 van. In de 25ste minuut was het al 5-0, Van den Berk lobde de bal na een pass van De Turck over de keeper. Kort voor rust kopte Gijs Broeren de 6-0 binnen.

DBS ging na de pauze in een lager tempo spelen, maar bleef nog wel de aanval zoeken. Van Hasselt nam in de 51ste minuut na voorbereidend werk van De Turck met een stiftbal de 7-0 voor zijn rekening. In de slotfase knalde Edwin Riestra de 8-0 binnen.

Live Voetbal

home logo ADO Den HaagADO
61'
1-0
Sparta RotterdamSPA
away logo
home logo Willem IIWIL
EINDE
1-2
sc HeerenveenHEE
away logo
home logo FeyenoordFEY
EINDE
0-2
NAC BredaNAC
away logo
home logo Heracles AlmeloHER
EINDE
2-1
Roda JC KerkradeRJC
away logo

poll

Megastores maken van Eindhoven een echte winkelstad

Megastores maken van Eindhoven een echte winkelstad

  • Eens (47%)
  • Oneens (53%)
1618 stemmen