Volledig scherm
Archieffoto © Thinkstock

Mifano - Olympia Boys 0-1

Op een herfstachtige middag heeft Mifano kostbare punten verloren aan Olympia Boys.

Na 90 minuten spelen stond het 0-1 voor de club uit Ommel vanuit een mooi doelpunt door Marijn van Bussel. De eerste kans was voor Mifano. Na 2 minuten spelen kreeg Jelle Kniepstra een vrije schietkans, maar de bal ging over het doel van Olympia Boys. Even later ging ook een afstandsschot van Maurice van Hoof over. Na 26 minuten spelen nam Dirk Borst een vrije trap en ondanks dat hij de bal naar de uiterste hoek dirigeerde was het de keeper van Olympia Boys, Dennis Kuijpers, die de bal tegen hield.

In de 31e minuut ontstond de eerste kans voor de bezoekers. Tom Steevens kopte de bal richting doel, waarbij de keeper van Mifano, Wouter Overmeire, zich volledig strekte om de bal tegen te houden. Twee minuten later was het Rowan Verberne die trachtte met een mooi afstandschot Mifano op voorsprong te brengen. Vijf minuten voor tijd was het andermaal Tom Stevens die nagenoeg vrij voor goal kwam, ook deze poging strandde.

In de tweede helft in de 54e minuut kreeg Tim van Mourik een goede kans om Olympia Boys op voorsprong te brengen. Echter zijn poging werd door de keeper teniet gedaan. In de 58e minuut werd een mooie aanval opgezet door Mifano. Wessel Klunder dropte de bal vanuit een voorzet voor de voeten van Jesse van den Boomen. Zijn schot ging over het doel. In de 81e minuut kreeg Olympia Boys, door een enigszins warrig fluitende scheidsrechter, een vrije trap toegekend op de rand van het strafschopgebied. Marijn van Bussel schoot met een ferm schot rakelings langs de Mifano muur in de uiterste hoek van het doel en tekende hiermee de 0-1 aan. Ondanks de nodige druk kwam Mifano niet meer tot een gelijkmaker.

poll

Roken en alcohol langs de lijn moeten bij alle sportverenigingen verboden worden.

Roken en alcohol langs de lijn moeten bij alle sportverenigingen verboden worden.

  • Eens (70%)
  • Oneens (30%)
348 stemmen