Volledig scherm
Archieffoto

Mifano - Unitas '59 0-2

Mifano heeft niet kunnen stunten tegen koploper Unitas '59 uit Eindhoven, op sportpark De Ark werd het 0-2. Vooral in de eerste helft was de thuisploeg zeker niet de mindere van de koploper.

Al in de 3e minuut gaf Maurice van Hoof een steekpass op Rowan Verberne welke echter net een teenlengte tekort kwam om voor gevaar te kunnen zorgen. De daaropvolgende twintig minuten speelde zich vooral af rond de middenlijn. Unitas had in deze periode iets meer balbezit maar het was Mifano aanvoerder Sweegers welke een prima schot afvuurde op het Unitas doel. De doelman kon net met zijn vingertoppen de bal tot corner verwerken. Na ruim een half uur zag Maikel van der Westen de Unitas doelman ver voor zijn doel staan. Via een prima schot kon hij de doelman echter net niet verschalken.

In de tweede helft was het Unitas welke op voorsprong kwam in de 53e minuut. Een lange bal vanuit de achterhoede werd goed doorgekopt en op een rustige manier afgewerkt door de spits Nawid Sadat.

Na iets meer dan 70 minuten vuurde Maurice van Hoof namens de gastheren een kegel af op het Unitas doel. De Eindhovense doelman kon de bal op een knappe manier tot corner verwerken. In de 80e minuut gooide Nawid Sadat de wedstrijd definitief op slot door de bal op een knappe manier, na een dito voorzet, achter de Mifano doelman te verwerken.

poll

Ik doe alleen nog maar online boodschappen bij de supermarkt

Ik doe alleen nog maar online boodschappen bij de supermarkt

  • Eens (7%)
  • Oneens (93%)
1811 stemmen