Volledig scherm
© PZC

Pusphaira - MVC 6-2

Op het kunstgras bij het Eindhovens Pusphaira heeft MVC een verdiende nederlaag geleden, het werd 6-2 voor de Eindhovense studenten. Alle verwachtingen waren in het voordeel van het Mortelse om in deze wedstrijd de broodnodige punten te pakken om niet al nu in de problemen te komen.

Het begin was ook voor de geel/zwarten die al binnen 5 minuten op voorsprong kwamen toen Alvin van Mierlo een vrije trap kon verlengen en hiermee de Pusphaira doelman op het verkeerde been zette 0-1. MVC dacht een gemakkelijke middag te hebben maar kwam bedrogen uit. Het spel van de thuisploeg werd steeds beter en de druk naar het MVC doel werd steeds groter. Na een kwartier ging Kevin Verheijen in de fout en dit werd meteen afgestraft door Peter Crooijmans die dit buitenkansje meteen wist te verzilveren 1-1. Het spel van de Mortel werd er niet beter op en werd door snelle uitvallen van zijn tegenstander vast gezet op eigen helft. Een misverstand tussen Denny Meulendijks en Gijs van de Kam in de 20ste minuut achterin zorgde ervoor dat Pusphaira op voorsprong kwam door Pawel Drabik die ongehinderd de 2-1 kon laten noteren. Het spel aan MVC zijde werd er niet beter op, te veel ballen kwamen niet of nauwelijks aan waardoor de tegenstander meer in balbezit was en dit opnieuw konden omzetten in een doelpunt. Net buiten het strafschop gebied mocht Crooijmans vrij uithalen en bepaalde de ruststand op 3-1. Wie dacht dat MVC in het tweede gedeelte de zaakjes wel even op orde zou gaan stellen kwam bedrogen uit. Opnieuw was het de thuisploeg die uit een vrije trap nog verder uitliep naar 4-1 door Pawel Drabik. Even leek het er op dat MVC wat terug wilde doen toen Bart Siebers in de 67ste minuut de spanning leek terug te brengen toen hij uit een voorzet het leer binnen kopte 4-2. Enkele minuten later ging Gidi Manders alleen op het vijandige doel af maar faalde oog in oog met de Pusphaira doelman. Het slotakkoord was aan de studenten die nog dankzij twee treffers van Roel Smouter eindstand bepaalden op 6-2.

  1. Twitter gaat los over 'schaamteloze zelfpromotie' Borsato bij RTL Late Night

    Twitter gaat los over 'schaamteloze zelfpromotie' Borsato bij RTL Late Night

    De speciale uitzending van RTL Late Night over het nieuwe album Thuis van Marco Borsato trok gisteravond ruim 1,2 miljoen kijkers, maar op sociale media werd de bij de zanger thuis geregistreerde uitzending wisselende gewaardeerd. Menigeen ergerde zich kapot aan de 'wel heel kleffe', 'mierzoete' en 'te commerciële verkoop-onemanshow'. ,,Mag ik een teiltje voor deze schaamteloze zelfpromotie'', reageerde iemand. Weer anderen vonden de talkshow rond de vocalist juist top. Onder de video een greep uit de vooral negatieve maar ook positieve reacties. 

Live Voetbal

home logo FC TwenteTWE
18:30
sc HeerenveenHEE
away logo
home logo FeyenoordFEY
18:30
VVV-VenloVVV
away logo
home logo NAC BredaNAC
20:45
AjaxAJA
away logo
home logo Willem IIWIL
20:45
Sparta RotterdamSPA
away logo

poll

Kinderen moeten verplicht fruit eten op school

Kinderen moeten verplicht fruit eten op school

  • Eens (58%)
  • Oneens (42%)
1280 stemmen