Volledig scherm
archieffoto © Thinkstock

Wodan - Unitas'59 2-4

EINDHOVEN - Wodan zette in de absolute slotfase alles op alles om de 3-3 te scoren, maar in de counter bepaalde Unitas'59 de eindstand op 2-4. Zowel Unitas'59 als Wodan trad niet met de sterkste ploeg aan.

Vooral de gasten hadden flink wat basiskrachten een dagje vrij gegeven. Desondanks begon Unitas'59 sterk, met een bal op de lat van Nawid Sadat.

Wodan kreeg vervolgens twee kansjes, maar het was Sadat die halverwege de eerste helft de bezoekers op voorsprong zette. De spits kapte zijn directe tegenstander uit en schoof het leer beheerst tussen de benen van keeper Wilko Takens door tegen de touwen, 0-1. Enkele minuten later maakte Nawid er 0-2 van. De aanvaller was iets eerder bij de bal dan doelman Takens en stuurde het leer vervolgens met buitenkant rechts het lege doel in. In aanloop naar rust kreeg Wodan via Sep Drabbels nog twee goede mogelijkheden. De 16-jarige volleerde de bal bovenop de lat en schoot net voorlangs.

Vier minuten na rust maakte Sadat zijn hattrick compleet. Met zijn aanname liet hij de goalie achter zich en werkte vervolgens het leder via de onderkant van de lat binnen, 0-3. In een tijdsbestek van drie minuten knokte Wodan zich via Kadir Kalender en Jean-Marc Clare vervolgens terug naar 2-3. In de slotfase kwam Wodan met tien man te staan na een tweede gele kaart voor Kadir Kalender. Ondanks een man minder ging de thuisploeg naarstig op zoek naar de 3-3, maar in de counter besliste invaller Mark Bartels de wedstrijd definitief in het voordeel van Unitas'59: 2-4.

poll

Megastores maken van Eindhoven een echte winkelstad

Megastores maken van Eindhoven een echte winkelstad

  • Eens (48%)
  • Oneens (52%)
1422 stemmen