Volledig scherm
© PZC

Mariahout - DVG 1-3

MARIAHOUT - In de eerste minuut kreeg Mariahout een vrije trap in de achterhoede.

Een breedtepass en het vervolgens niet opletten van de Mariahout-defensie leidde tot en niet te missen kans voor DVG. Bart de Windt wist er wel raad mee en benutte dit buitenkansje: 0-1. Direct na de aftrap kreeg Mariahout een uitgelezen mogelijkheid om de stand weer gelijk te trekken. Een steekpass van Tom van de Bogaard werd goed aangenomen door Martijn van der Linden. Hij werd echter neergehaald in het 16-meter gebied wat resulteerde in een strafschop. Van der Linden schoot echter over het doel van DVG. Na een kwartier scoorde DVG de 0-2 door alert reageren van spits Bas van Houtum. In eerste instantie wist doelman Loran vd Rijt een doelpunt te voorkomen maar in de rebound was de spits van DVG het meest alert. In de 44e minuut kreeg Serge van Hout de mogelijkheid om de aansluittreffer te scoren. Tim Barten speelde zich goed vrij en schoot hard op doel. In de kluts viel de bal voor de voeten van Serge van Hout maar zijn doelpoging miste preciezie. Direct na de rust scoorde DVG de 0-3 door een prachtig afstandsschot. Mariahout ging alles of niets spelen en dit leidde tot enkele goede mogelijkheden. Invaller Stijn van de Bogaard kopte op de lat en een schot van Serge van Hout werd gered door de uitblinkende doelman van DVG Peter Versantvoort. Hierna was het diezelfde Van Hout die met een vlammend schot de marge verkleinde naar twee: 1-3. In de 85e minuut gaf Martijn vd Linden aan Coen van Eijndhoven een uitgelezen mogelijkheid om de stand op 2-3 te zetten maar zijn inzet ging voorlangs.

  1. Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    Deelnemers Helen uit Eindhoven en Janneke uit Deurne aan programma We Stoppen: Het voelt alsof ik niet sterk genoeg ben

    EINDHOVEN/DEURNE - Oktober nadert, traditioneel de maand waarin veel mensen proberen te stoppen met roken. In het kader van 'Stoptober' start op 1 oktober een speciaal project waarbij vijftig verstokte paffers zich vijf dagen lang met elkaar op laten sluiten in een kazerne in een poging van hun verslaving af te komen. Televisiecamera's van AVROTROS zullen opnamen maken voor het programma 'We Stoppen!', dat van 1 tot en met 5 oktober wordt uitgezonden op zorg.nu/westoppen. De afgelopen tijd zijn de vijftig deelnemers geselecteerd na een oproep onder meer in deze krant. Uit de in totaal honderden reacties zijn ook Janneke Dielissen uit Deurne en Helen Grady uit Eindhoven uitgekozen om mee te doen met 'We stoppen'. 

poll

Ik sta elk jaar in het bijzonder stil bij de bevrijding van Zuidoost-Brabant

Ik sta elk jaar in het bijzonder stil bij de bevrijding van Zuidoost-Brabant

  • Eens (54%)
  • Oneens (46%)
1491 stemmen