Volledig scherm
© Thinkstock

Mariahout - VOW 1-1

Mariahout begon erg voortvarend aan de wedstrijd.

Na 2 minuten was het al raak. Sander Scheepers bediende Tim Barten die vervolgens met buitenkant voet de bal voor legde op de instormende Coen van Eijndhoven die beheerst binnentikte: 1-0. VOW reageerde snel want in de 11e minuut was de stand al weer in evenwicht. Na een van richting veranderd schot reageerde doelman Rick van den Heuvel erg knap maar in de rebound was de spits van VOW, Tom van de Oever, het meest alert en tikte de 1-1 binnen.

In het vervolg van de eerste helft golfde het spel op en neer en kregen beide teams mogelijkheden om op voorsprong te komen. In de 42e minuut schoot Michel Tielemans hard op doel van Mariahout maar Rick van den Heuvel redde bekwaam.

In de 45e minuut schoot Mariahout-verdediger en uitblinker Freek Habraken de bal voorbij VOW- keeper Niek van Zutphen maar door een onduidelijke beslissing van de scheidsrechter werd het doelpunt geannuleerd.

Na de thee was het spelbeeld volstrekt anders: Mariahout heerste en dicteerde maar beloonde zichzelf helaas niet met een doelpunt.

Na tien minuten in de tweede helft werd er een prachtige één-twee opgezet door Sander Scheepers en Martijn van de Linden. Eerstgenoemde rondde te slap af. Hierna werd een goede individuele actie van Tim Barten geblokt door een VOW verdediger. In de 56e minuut kreeg Martijn van de Linden een voorzet op maat van Coen van Eijndhoven maar helaas knikte Martijn de bal over het doel van VOW.

In de blessuretijd leek Mariahout toch beloond te worden maar een scrimmage voor het doel van VOW eindigde op de paal

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

poll

Het is logisch dat toezichthouders uitgerust worden met wapenstok en pepperspray

Het is logisch dat toezichthouders uitgerust worden met wapenstok en pepperspray

  • Eens (82%)
  • Oneens (18%)
2828 stemmen