Volledig scherm
© Thinkstock

Elsendorp uitgeschakeld in beker

ELSENDORP - VV Elsendorp moest liefst negen selectiespelers wegens een vakantie in Las Vegas missen, maar capituleerde desondanks in het bekertreffen met derdeklasser Vianen Vooruit pas in extremis: 2-4. De ploeg van trainer Marcel Verberkt startte ondanks de personele problemen uitstekend.

Na een goed kwartier opende Chiel van Deurzen op aangeven van Lars van der Cruijsen de score: 1-0. Daarna hielden de groen-witten lang stand tegen de sterker geachte gasten, maar in de slotfase van de eerste helft moest Elsendorp toch de gelijkmaker toestaan.

Kort na de thee kwam Vianen Vooruit voor het eerst op voorsprong. Elsendorp gaf echter niet op en kwam langszij via Rick Hubers, die een voorzet van Leandro Ribeiro afrondde. Aan het eind van de wedstrijd verloor Elsendorp echter de grip op het duel. Vianen Vooruit profiteerde en scoorde nog tweemaal in de blessuretijd.

Marcel Verberkt wilde het gemis van vijf basiskrachten niet als excuus voor de nederlaag gebruiken, maar hij hoopt wel dat zij niet als miljonair terugkeren uit gokstad Las Vegas. Grappend: ,,want dan stoppen zij direct met voetbal.''

Live Voetbal

home logo Zulte WaregemZWA
54'
1-1
VitesseVIT
away logo

poll

De waarde van de Dutch Design Week voor Eindhoven wordt onderschat

De waarde van de Dutch Design Week voor Eindhoven wordt onderschat

  • Eens (56%)
  • Oneens (44%)
1931 stemmen