Begin uw dag goed geïnformeerd

compleet

Word lid van het ED

Met alle abonnementen kunt u onbeperkt PREMIUM artikelen lezen op 5 apparaten tegelijk

Digitaal

Digitaal Basis

Onbeperkt Premiumartikelen
1,20 per week
35% KORTING (was 1,83)
Introductietarief
  • Onbeperkt Premiumartikelen
  • Digitale krant met bijlagen (pdf)
  • Magazine Mezza en bijlagen Z&Zo
  • Extra dikke weekendkrant
  • Doordeweeks de papieren krant

Digitaal

Ma t/m za de digitale krant,
Onbeperkt Premiumartikelen
3,00 per week
38% KORTING (was 4,83)
Introductietarief
Digitaal + papier
meest gekozen

Zaterdag + Digitaal

Zaterdag de papieren krant,
Ma t/m za de digitale krant
4,00 per week
36% KORTING (was 6,22)
Introductietarief

Compleet

Ma t/m za de papieren krant,
Ma t/m za de digitale krant
6,00 per week
37% KORTING (was 9,45)
Introductietarief

Hebt u al een abonnement op het ED en hebt u een vraag?

Waarom zij het ED lezen

Lezer Margo Vierhout

Het Eindhovens Dagblad is ideaal als je van regionaal nieuws houdt

Voor mij is het ED ideaal, want ik ben heel erg van het regionieuws. Het liefst lees ik persoonlijke stukken over mensen met een eigen bedrijf. Door de recensies in de krant waarin restaurants een cijfer krijgen, ontdekken we regelmatig nieuwe adresjes in de regio Eindhoven en belanden we op onverwacht leuke plekken.
Lezer Zizi El Abtah

Handig aan de ED-app is dat je gericht kunt zoeken

Ik ben een echte online-lezer. De belangrijkste items krijg ik als een pop-up op mijn telefoon, die klik ik open, daarna scrol ik door de rest van de krant. Handig aan de app is dat je gericht kunt zoeken. Het nieuws wordt overzichtelijk gepresenteerd, en je kunt inzoomen op de regionale berichtgeving. Bovendien is het ED heel prettig geschreven.
Lezer Joost Meulendijks

Dankzij het ED sta ik stevig in gesprekken in de docentenkamer

Het ED stilt mijn honger naar nieuws uit mijn directe omgeving. Nieuws dat ik zelf voel en ervaar. Ik ben docent biologie en stage-coördinator op een vmbo-school. Door het ED kom ik op het spoor van bedrijven waarmee de school iets zou kunnen. Daarnaast wil ik in discussies graag goed voor de dag komen. Dankzij de krant weet ik mijn mening te vormen en sta ik stevig in gesprekken in de docentenkamer.

Over het ED

Het Eindhovens Dagblad weet wat er speelt. In de wijken, in de gemeenten, in de provincie, in Den Haag, in de wereld. Dagelijks wordt het nieuws bij honderdduizenden lezers gebracht via de (digitale) krant en 24/7 op ed.nl. De verslaggevers speuren naar feiten, gaan in gesprek met betrokkenen, zoeken naar verbanden en geven waar mogelijk en wenselijk advies. Het ED richt zich dankzij zes regionale edities op de nieuwsvoorziening uit maar liefst 23 gemeenten. Sport neemt daarbij een belangrijke plaats in, natuurlijk PSV, maar ook de lokale clubs krijgen ruimschoots aandacht. Dankzij de samenwerking met andere kranten van DPG Media weten lezers zich bovendien verzekerd van een uitstekend en uitgebreid pakket binnenlands en buitenlands nieuws.


U kunt het ED op veel verschillende manieren lezen: van alle dagen thuisbezorgd tot het ED op smartphone, tablet of computer. Maar hoe u de krant ook leest, één ding staat vast: met het ED, krijgt u een krant die er bovenop duikt.

Over het ED

Veelgestelde vragen