1. OM in beroep tegen vrijspraak ‘sektemoeder’ Linda H. voor dood dochter

  OM in beroep tegen vrijspraak ‘sektemoe­der’ Linda H. voor dood dochter

  Het Openbaar Ministerie (OM) gaat in beroep tegen de vrijspraak van een voormalig stel uit Zwaag voor moord op hun dochter Joëlle Tromp in 2012. De 29-jarige vrouw uit Uitgeest heeft destijds geen zelfmoord gepleegd, denkt het OM, maar ze is opzettelijk om het leven gebracht door haar moeder Linda H. (60) en stiefvader Leo den H. (64). De rechtbank sprak de twee - die zelf ontkenden - vorige week echter vrij wegens gebrek aan bewijs.
 1. Bedrijf laat beslag leggen op te koop staande woning Patricia Paay
  update

  Bedrijf laat beslag leggen op te koop staande woning Patricia Paay

  Het Leiderdorpse bedrijf Osuro Holding heeft met goedkeuring van een rechter beslag laten leggen op de momenteel te koop staande woning van Patricia Paay (70) in het Brabantse Wernhout. De firma vordert een bedrag van ruim 100.000 euro van de voormalig zangeres en presentatrice, omdat ze een lening niet zou willen terugbetalen. Het pand, waar Paay woont met haar echtgenoot Robbert Hinfelaar, wordt aangeboden voor 275.000 euro.
 1. Vier agenten in Limburg op non-actief wegens ‘onprofessioneel gedrag’

  Vier agenten in Limburg op non-ac­tief wegens ‘onprofes­si­o­neel gedrag’

  De Limburgse politie heeft vier medewerkers op non-actief gesteld wegens plichtsverzuim. Ze worden beschuldigd van ‘onprofessioneel gedrag’. Het zou volgens dagblad De Limburger gaan om politiemensen uit de regio Horst-Peel en Maas. De politie bevestigt aan de krant slechts dat vier medewerkers vorige week hun wapen en pepperspray hebben moeten inleveren. Ook mogen ze het politiebureau niet meer betreden.