André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg.
Volledig scherm
André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg. © ANP Kippa

André Hazes slaat terug: Ik heb Monique niet bedrogen

André Hazes is de roddels rond zijn relatiecrisis spuugzat. Hij reageert op Instagram fel op de verhalen over vreemdgaan die de boulevardbladen de afgelopen weken brengen. ‘Mijn zoon leest later dingen over zijn vader die niet waar zijn, en niet eens in de buurt van de waarheid liggen.’ 

Hazes zou volgens de geruchten zoenend zijn gezien met presentatrice en modeontwerpster Nikkie Plessen, daten met actrice Imanuelle Grives, ‘intiem’ zijn gespot met de dochter van voetbalanalist Mario Been en wellicht zou de onbekende Romy wel eens de nieuwe mevrouw Hazes kunnen worden. Niets van waar, schrijft Hazes. ,,Ik heb Monique nooit bedrogen. Ik ben een amicale gozer, ik sla snel een arm om je heen, ik kan een hand pakken, ik kan close zijn met iemand. Maar ik ken mijn grenzen en dat vertrouwen van Monique heb ik ook nooit beschaamd.”

Hij vervolgt: ,,Ik heb nooit staan zoenen met Nikkie Plessen in Palladium. Ik heb nooit een date gehad met Imanuelle, ik heb Jamie Been nog nooit in mijn leven ontmoet en ik ben benieuwd naar wat er nu weer staat over mij en ene Romy.”

De 25-jarige zanger gaf afgelopen week toe dat het niet helemaal soepel loopt tussen hem en zijn vriendin Monique Westenberg (41), met wie bijna drie jaar geleden zoon André junior kreeg. Hazes woont daarom even niet meer thuis. Hij voelt zich geroepen om de misverstanden uit de wereld te helpen om zijn gezin te beschermen. ,,Het loopt uit de hand. Ik vraag deze bladen eens na te denken over de consequenties die deze woensdagen, want dan komen de boekjes uit, met zich meebrengen. Mijn zoon leest later dingen over zijn vader die niet waar zijn, en niet eens in de buurt van de waarheid liggen.”

 1. Familie van ontvoerd 13-jarig jongetje werd rijk van drugssmokkel in auto’s met geheime bergruimtes
  PREMIUM
  Update

  Familie van ontvoerd 13-jarig jongetje werd rijk van drugssmok­kel in auto’s met geheime bergruim­tes

  In het Belgische Genk is de Koerdische familie van de 42 dagen lang ontvoerde 13-jarige jongen een bekende naam in het criminele milieu. De familie raakte geregeld verwikkeld in drugsonderzoeken. Vooral M.T., de oom van de ontvoerde jongen, was een zwaargewicht en zit nu een celstraf van 15 jaar uit. De familie liet drugs via containers naar de havens van Antwerpen of Rotterdam komen. De cocaïne werd versneden en vacuüm verpakt in verborgen opslagplaatsen in Genk, Hasselt en As.
 2. Dam in Amsterdam bomvol met duizenden demonstranten tegen politiegeweld
  Video/Update

  Dam in Amsterdam bomvol met duizenden demonstran­ten tegen politiege­weld

  In Amsterdam wordt vanaf 17.00 uur vanmiddag gedemonstreerd naar aanleiding van de dood van de zwarte Amerikaanse verdachte George Floyd (46) in Minneapolis. Op beelden is te zien hoe de hele Dam in het centrum van de hoofdstad bomvol staat met duizenden mensen. De sfeer is goed, maar op Twitter vragen vele mensen zich af of een dergelijke massale bijeenkomst in deze tijden wel zo’n goed idee is. ,,Er is hier geen reden om de demonstratie te beëindigen. De vrijheid van demonstratie is een groot goed in Amsterdam’’, laat burgemeester Halsema via een woordvoerder weten.