Aangeboden door ASWA Keukens
Advertentie
'Aangeboden door...' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van ED zijn hier niet bij betrokken.
Volledig scherm
© Caspar Bürgi

ATAG Event 5, 6 en 7 mei bij ASWA Keukens in Helmond

ASWA KeukensKom, kijk, kook en ervaar de nieuwste trends in de keuken van ATAG. Vrijdag 5, zaterdag 6 & zondag 7 mei kookt o.a. Caspar Bürgi sous-vide in Helmond.

Tijdens het Event in Helmond wordt de wondere wereld van het 'sous-vide koken' belicht. Een kooktechniek die nog niet zo lang geleden binnen de muren van de betere restaurants bleef, maar nu zijn opwachting maakt in uw eigen keuken. Wat maakt sous-vide koken zo bijzonder?

Graag nemen wij u mee in de wereld van sous-vide koken

Sous-vide, de professionele bereiding bij u thuis. Deze kooktechniek maakt het mogelijk om thuis in uw eigen keuken op sterrenniveau te koken. Sous-vide koken is het koken van vacuüm verpakte producten in een waterbad op een constante lage temperatuur. Het grote voordeel van deze kooktechniek is dat de fijne smaken ontzettend goed blijven behouden. Bij ASWA Keukens in Helmond kunt u kennis maken met vijf unieke ATAG apparaten waarmee u het sous-vide proces - van marineren en vacumeren tot het serveren van een perfect gegaard stukje vlees in uw eigen keuken kunt integreren.

Meet & Greet met tv kok Caspar Bürgi

Drie dagen lang organiseren wij kookdemonstraties waar wij alles vertellen en leren over de culinaire kracht van het stoom en sous-vide proces. Stap voor stap legt TV chef-kok Caspar Bürgi in hoogsteigen persoon op zaterdag 6 mei aan u uit hoe sous-vide uw leven verandert. Hij verruilt voor even 'het Hilversumse' voor onze winkelvloer en verzorgt de kookdemonstratie op zijn eigen kenmerkende en aanstekelijke manier! Kom daarom langs op zaterdag 6 mei en kom Caspar persoonlijk tegen in Helmond.

Schrijf u in, kom langs en ontvang de volgende acties

•  Een voucher voor 2 personen om te koken in De Kookfabriek.
•  Een cashback bij aankoop van een keuken met ATAG apparatuur.
•  Een persoonlijke goodiebag die tijdens dit event voor u klaar staat.

Schrijf u in voor het ATAG event