Volledig scherm
Het bestelbusje dat van achteren werd aangereden © 112mediautrecht

Auto rijdt busje aan, bestuurder vlucht

Een personenauto heeft vrijdag kort voor middernacht in de Utrechtse wijk Overvecht een bestelbusje van achteren aangereden. Dat gebeurde bij een wegversmalling op de Tigrisdreef.

De nog onbekende bestuurder van de personenauto hield het meteen daarna voor gezien en sloeg op de vlucht. Een opgeroepen ambulancemedewerker controleerde de bestuurder van de bestelbus. Die raakte echter niet gewond en kwam met de schrik vrij. Vanwege het ongeluk was de weg een tijd lang volledig afgesloten. 

Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en zijn door een berger weggesleept. De politie is op zoek naar de bestuurder van de personenauto.

Volledig scherm
Ook de personenauto raakte zwaar beschadigd. © 112mediautrecht
  1. Nederlandse Eyelar schreef comeback-single Demi Lovato: ‘Volgend jaar zelf op de Grammy's’
    PREMIUM

    Nederland­se Eyelar schreef comeback-sin­gle Demi Lovato: ‘Volgend jaar zelf op de Grammy's’

    De comeback van de Amerikaanse hitzangeres Demi Lovato heeft een Nederlands tintje. De popster zong afgelopen weekend bij de Grammy’s haar nieuwe nummer Anyone, dat mede werd geschreven door de Veenendaalse Eyelar Mirzazadeh (25). Het lied staat inmiddels op één in de hitlijsten in de Verenigde Staten. ,,We schreven het al voordat ze die overdosis nam, dus we dachten: dat komt nooit meer uit.”