Volledig scherm
© Bert Jansen

Burgemeester van Eindhoven verlengt gebiedsverbod voor beschoten Dennis S.

EINDHOVEN - Eindhovens burgemeester John Jorritsma heeft vrijdag besloten het gebiedsverbod voor Dennis S. met drie maanden te verlengen. In die tijd mag hij zich niet vertonen in de omgeving van zijn woning aan de Sint Petrus Canisiuslaan.

De 34-jarige Eindhovenaar werd op 16 augustus meerdere keren beschoten voor zijn huis. Op 16 september kreeg hij een gebiedsverbod opgelegd voor drie maanden. Het gebiedsverbod draagt bij aan de veiligheid en de rust in de buurt, aldus Jorritsma.

De advocaat van Dennis S., Marcel Heuvelmans, heeft eerder deze week al laten weten dat hij naar de rechter zal stappen om het gebiedsverbod aan te vechten.

  1. Bernie Sanders maakt verwachtingen waar met daverende overwinning in Nevada

    Bernie Sanders maakt verwachtin­gen waar met daverende overwin­ning in Nevada

    De Democratische kandidaat Bernie Sanders heeft volgens diverse Amerikaanse media de Democratische voorverkiezingen in de staat Nevada ruimschoots gewonnen. Onder meer Fox News, CNN en NBC News, stellen op basis van exitpolls en de eerste resultaten dat de senator van Vermont de grote winnaar is. Na het tellen van de stemmen in ongeveer tien procent van het aantal kiesdistricten staat de senator flink voor op zijn rivalen.