Aangeboden door Quole
Advertentie
'Aangeboden door...' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van ED zijn hier niet bij betrokken.
Volledig scherm
© Medisch Centrum Waalre

Duurt de wachttijd tot uw operatie te lang? Dat is niet nodig!

QuoleHet orthopedisch chirurgisch team van QUOLE Medisch Centrum Waalre legt uit waarom het lonend is om u te oriënteren op zowel arts als locatie.

Wat is vrije artsenkeuze?

Vrije artsenkeuze houdt in dat u vrij bent in de keuze van uw behandelaar. Met een verwijzing van uw huisarts op zak bent u niet verplicht te kiezen voor het dichtstbijzijnde ziekenhuis. De afwegingen om te kiezen voor een specifieke behandellocatie of specialist kunnen verschillend zijn. Bijvoorbeeld goede ervaringsverhalen van familieleden, reistijd, online recensies van specialist en locatie en de snelheid waarmee u geholpen kunt worden, zijn factoren die meegenomen worden in de keuze.

Snel gezien en behandeld door dezelfde specialist

Vooral de wachttijden tussen verschillende ziekenhuizen en medisch specialistische centra kunnen nogal verschillen per behandeling.

Bij QUOLE Medisch Centrum Waalre is orthopedische chirurgie een van de specialisaties. Vanwege het specifieke pakket aan behandelingen en de beschikbaarheid van een team van vijf ervaren orthopedisch chirurgen, kan het behandeltraject vele malen effectiever worden gepland. Alle medisch specialisten verbonden aan QUOLE Medisch Centrum Waalre zijn tevens werkzaam in een regulier ziekenhuis. Op de foto ontbreekt Lucas Kleijn, omdat hij in Nieuw Zeeland verblijft voor een superspecialisatie in schouder/elleboog chirurgie.

Een greep uit de behandelingen:

-     Kijkoperaties aan knie, schouder en voet;
-     Reconstructie van kruisbanden;
-     Behandeling van carpaal tunnelsyndroom;
-     Herstel gescheurde meniscus;
-     Hallux valgus en andere voorvoet correcties;
-     Hand- en polsoperaties waarbij ook expertise van de plastisch 
      chirurg aanwezig is.

Korte wachttijd

Waar u bij sommige ziekenhuizen tot enkele maanden moet wachten, is de wachttijd bij QUOLE Medisch Centrum Waalre maximaal 1-2 weken, maar meestal enkele dagen. De eventuele operatie kan ook al binnen 1-2  weken na het eerste consult ingepland worden. 

Volledig scherm
© Medisch Centrum Waalre

Verzekerde zorg

Bij QUOLE Medisch Centrum Waalre ontvangt u medisch specialistische zorg zoals in een ziekenhuis, welke voldoet aan dezelfde hoge kwaliteitseisen. U hoeft tegenwoordig dus niet meer naar ziekenhuis voor specialistische zorg. QUOLE Medisch Centrum Waalre heeft afspraken met alle zorgverzekeraars en uw behandeling wordt dus op dezelfde manier vergoed.

Waarom QUOLE Medisch Centrum Waalre?

-     Snel gezien en behandeld
-     Persoonlijke zorg
-     Vertrouwde omgeving
-     Ervaren specialisten
-     ZKN kwaliteitskeurmerk

Team specialisten Orthopedie
Volledig scherm
Team specialisten Orthopedie © Medisch Centrum Waalre

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van de medewerkers.

QUOLE
Medisch Centrum Waalre
Van Dijklaan 9
5581 WG Waalre
T 040 22 22 370

info@medischcentrumwaalre.com
www.medischcentrumwaalre.com