Volledig scherm
Dirigent Leo Smeets.

Kerstconcert van De Volharding in Eindhoven, Riethoven en Valkenswaard

Valkenswaard – De Koninklijke Gemengde Zangvereniging De Volharding uit Valkenswaard verzorgt in de regio enkele kerstconcerten. De première is op zondag 27 november in het Van Maerlantlyceum in Eindhoven.

De Volharding brengt tijdens de kerstconcerten Winter's Grace van de Amerikaanse componist Joseph M. Martin ten gehore. De Eindhovense stadsdichter Nienke Esther Grooten verzorgt de inleiding en draagt, tussen de gezongen delen, eigen geschreven teksten voor.

De Volharding, in 1858 opgericht, staat onder leiding van Leo Smeets (foto). De muzikale begeleiding ligt in handen van pianist Peter Zimmerman. Zondag treedt het koor om 15.00 uur op bij het Van Maerlantlyceum, op Jacob van Maerlantlaan 11.

Op zaterdag 17 december geeft het koor het optreden om 20.30 uur in de St. Willibrorduskerk, op Dorpsplein 6 in Riethoven. Tot slot verzorgt het koor het kerstconcert op zondag 18 december om 15.00 uur in de H. Antoniuskerk, aan de Eindhovenseweg in Valkenswaard.

In Eindhoven en Valkenswaard wordt 8 euro entree gevraagd. In de voorverkoop, via Sally der Kinderen (0653298972), betaalt de bezoeker 6 euro. In Riethoven is de entree vrij.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement