Volledig scherm

Op zoek naar bloeiende planten in heempark Eindhoven

EINDHOVEN - Op zoek naar het madeliefje, herderstasje en klein kruiskruid: dat is de bedoeling van de wandeling door Heempark Frater Simon Deltour in Eindhoven. Die vindt woensdag 28 december om 10.00 uur plaats.

Tijdens de anderhalf uur durende wandeling wordt gezocht naar planten die in deze winterse periode nog bloeien. De verzamelplaats is bij de ingang van het heempark, op Genneperweg 145 in Eindhoven, tegenover de Genneper Watermolen. Aanmelden is niet nodig en meelopen kost niets.

  1. Bodybuilder laat met olie gevulde megabiceps weghalen: ‘Raar hoor, die dunne armen’

    Bodybuil­der laat met olie gevulde megabiceps weghalen: ‘Raar hoor, die dunne armen’

    Kirill Tereshin (23), een Russische bodybuilder met biceps die door synthetische olie-injecties minstens zo groot als een voetbal zijn geworden, is in een ziekenhuis in Moskou geopereerd aan zijn opgezwollen armen omdat een deel van zijn spieren begon af te sterven. Bij de ingreep is volgens Tereshin ongeveer anderhalve kilo zo goed als dood weefsel verwijderd. ‘Popeye’ moet nog twee of drie keer onder het mes om de rest weg te laten halen.
  2. Angela de Jong vertelt over haar probleem met het K-woord op tv in De Ochtend Show to go

    Angela de Jong vertelt over haar probleem met het K-woord op tv in De Ochtend Show to go

    Verslaggever Cyril Rosman is morgen te gast in De Ochtend Show to go om te praten over de IS-vrouwen die willen terugkeren naar Nederland. We spreken hierover ook met onderzoeksjournalist Nikki Sterkenburg. We gaan weer tv kijken met Angela de Jong en we bespreken de Comedy Central Roast, waar Ali B dit jaar in het middelpunt staat. De show wordt gepresenteerd door Yora Rienstra en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op de site.