1. Titel bijna een feit voor RKPVV
  VIJFDE KLASSE F

  Titel bijna een feit voor RKPVV

  RKPVV - HSE 8-0. RKPVV is zo goed als kampioen na de monsterzege op HSE. Al na tien minuten zette topscorer Johan van der Laak de thuisploeg op voorsprong. Een paar minuten later verdubbelde Tony van der Wijst de score. Met doelpunten van Jeffrey Snijders (2), Iliass Benhija en Van der Wijst ging het team van trainer Leon van Teeffelen met een 6-0 voorsprong de rust in. In het tweede bedrijf tekende Snijders voor zijn derde van de middag en Van der Laak voor zijn tweede.
 2. Tivoli verzuimt kampioenschap veilig te stellen, Woenselse Boys haakt af in titelrace
  VIERDE KLASSE F

  Tivoli verzuimt kampioen­schap veilig te stellen, Woenselse Boys haakt af in titelrace

  Bergeijk - Tivoli 1-1. Door het verlies van concurrent Woenselse Boys kon Tivoli zondagmiddag kampioen worden, maar het bleef in Bergeijk steken op 1-1. Het was een klein wonder dat het bij rust nog 0-0 stond. Tivoli had een veldoverwicht in de eerste helft en raakte via Leroy Renders al vroeg in de wedstrijd de kruising. Diezelfde Renders liet in de achtste minuut na een strafschop te verzilveren. Ook Bergeijk kreeg een paar goede mogelijkheden, zo trof Koen van Woerkum de bal tegen de deklat. Na de pauze was Bergeijk de bovenliggende partij, maar door een tweede gele kaart voor Colin Bergmans moest de thuisploeg met tien man verder. Toch kwam Bergeijk nog geen twee minuten later op voorsprong dankzij een prachtige lob van Van Woerkum, die profiteerde van makkelijk inleveren door de Tivoli-defensie. Bergeijk liet daarna een enorme kans op 2-0 liggen en tien minuten voor tijd kwam Tivoli langszij dankzij Joeri Berende: 1-1.
 3. SV Brandevoort en SJVV veilig, Neerkandia en Bruheze moeten vrezen
  VIERDE KLASSSE F

  SV Brande­voort en SJVV veilig, Neerkandia en Bruheze moeten vrezen

  Neerkandia - Liessel 0-1. Na twee nederlagen op rij heeft kampioen Liessel de lastige uitwedstrijd bij Neerkandia winnend afgesloten met 0-1. Voor Neerkandia volstaat volgende week alleen een overwinning om zich rechtstreeks veilig te spelen. In de openingsfase was Neerkandia de betere en kreeg het twee grote mogelijkheden om op voorsprong kwam maar Tim van Loon, die bij Liessel in het doel stond in plaats van de geblesseerde Jurgen Maas, redde twee keer uitstekend. Luuk Engels kreeg in de slotfase van de eerste helft een goede mogelijkheid om Liessel op voorsprong te zetten maar ook hij zag zijn inzet gekeerd worden. In de tweede helft was Liessel beter maar had het veel moeite om te scoren maar uiteindelijk was het Rick van Lier die zich in de slotfase kroonde tot matchwinner.
 4. Rhode wint weer na vier nederlagen
  TWEEDE KLASSE H

  Rhode wint weer na vier nederlagen

  Rhode - Margriet 4-3. Rhode is al lang kampioen en verloor de laatste vier wedstrijden op rij. Tegen Margriet werd weer eens gewonnen. Margriet kwam in de veertiende minuut op 0-1. Zes minuten later trok Koen van der Zanden de stand al weer gelijk en in de 26ste minuut zorgde Kyron Brus met een fraaie omhaal voor 2-1. In de 27ste minuut was het al weer gelijk, maar Rhode kon toch met voorsprong de rust in. Een aanval over drie schijven werd door Joep van de Mortel afgerond, 3-2. Na rust zakte het spelpeil en verzuimde Margriet om op gelijke hoogte te komen. Daan van Dinten scoorde in de slotminuut 4-2, waarna Margriet in blessuretijd terugkwam tot 4-3.
 1. Sparta '25 boekt zege in slotfase en heeft titel bijna binnen
  DERDE KLASSE D

  Sparta '25 boekt zege in slotfase en heeft titel bijna binnen

  Excellent - Handel 1-3. Dankzij een terechte 1-3 overwinning op bezoek bij Excellent weet Handel zeker dat het volgend seizoen ook actief is in de derde klasse. De ploeg van Tom Jacobs begon uitstekend aan de wedstrijd en kwam na een kwartier op voorsprong dankzij een geplaatst schot van Peter van den Bosch: 0-1. Excellent had niet veel te vertellen maar kwam in de slotfase van de eerste helft toch op gelijke hoogte: 1-1. In de tweede helft veranderde het spelbeeld niet en kwam Handel uit een corner op voorsprong toen Rob Manders raak wist te koppen: 1-2. Excellent nam daarna veel risico's en daardoor kreeg Handel veel ruimte en kon het volop counteren. Tien minuten voor tijd wist Sander Vermeulen een counter doeltreffend af te ronden en de 1-3 te scoren.
 2. Oranje Zwart mag nog steeds hopen op ticket play-offs
  DERDE KLASSE C

  Oranje Zwart mag nog steeds hopen op ticket play-offs

  Helmondia - MULO 3-3. In een wedstrijd met twee gezichten hebben Helmondia en MULO de punten gedeeld. De 'burenruzie' op sportpark De Braak eindigde in 3-3. MULO begon sterk aan de wedstrijd en kwam via Roel Merckx in de openingsfase op voorsprong: 0-1. Kort hierna verdubbelde Revelino Kawarmala de voorsprong voor de ploeg van Ralf van den Heuvel: 0-2. Tot aan het rustsignaal kreeg MULO enkele goede mogelijkheden om de voorsprong te vergroten maar gescoord werd er niet meer. In de tweede helft was Helmondia veel feller en kwam het in korte tijd dankzij treffers van Amos Lethwory, Stefan van de Water op gelijke hoogte: 2-2. Kenvis Odigwe Gomez zette Helmondia twintig minuten voor het laatste fluitsignaal zelfs op een 3-2 voorsprong maar vijf minuten tijd benutte Wesley Smits een strafschop waardoor de eindstand werd bepaald op 3-3.