1. Handel effectiever dan Sparta'25; weer nederlaag Nijnsel
  DERDE KLASSE D (ZUID2)

  Handel effectiever dan Sparta'25; weer nederlaag Nijnsel

  Sparta'25 - Handel 0-1. Voor Sparta'25 stond de eerste plaats op het spel, die bij winst behaald zou worden. Maar de ploeg straalde nimmer uit dat het voor die eerste plek wilde gaan. In de eerste helft kreeg de thuisploeg één kans, maar Rick van Heijnsbergen schoot voorlangs. In de tweede helft probeerde Sparta'25 het wel, maar het ontbrak de ploeg van Willem Aarts aan creativiteit. Handel kreeg ook één mogelijkheid, maar benutte die wel direct. Jeff Rijksen rondde goed af.
 2. Ivo Moerenhout schiet Heeze langs Rood-Wit V, Someren pakt koppositie
  TWEEDE KLASSE F

  Ivo Moerenhout schiet Heeze langs Rood-Wit V, Someren pakt koppositie

  Rood-Wit V – Heeze 1-2. In de eerste helft was Heeze duidelijk de bovenliggende partij. Al na twee minuten kreeg Ivo Moerenhout een dot van een kans, maar de aanvaller schoot over. Diezelfde Moerenhout zorgde in de zestiende minuut met een stiftje alsnog voor 0-1. Na ruim een half uur spelen werd de score verdubbeld. Gijs Moerenhout stuurde zijn broer Ivo met een pass de diepte in. Laatstgenoemde kapte een tegenstander uit en schoot met zijn mindere rechter raak in de verre hoek, 0-2. Twee minuten later leek Tom Derkx voor 0-3 te zorgen, maar Marcel Bierens van Rood-Wit V kon een goal nipt voorkomen. Na de pauze kwam Rood-Wit V iets beter voor de dag, zonder veel kansen te creëren. Wel kreeg de thuisploeg in de 70ste minuut een makkelijk gegeven strafschop. Stef Schellekens werd lichtjes vastgehouden en ging naar de grond. Gideon Pieschel benutte het buitenkansje: 1-2. In de slotfase was er druk van Rood-Wit V, maar Heeze hield stand en boekte een over de hele wedstrijd gezien verdiende overwinning.
 1. Oirschot Vooruit wint bij concurrent, Best Vooruit wacht nog op zege
  EERSTE KLASSE C

  Oirschot Vooruit wint bij concurrent, Best Vooruit wacht nog op zege

  Alverna – Best Vooruit 1-1. Na een half uur spelen keek Best Vooruit tegen een achterstand aan. Namens de thuisploeg zorgde Kay Tassenaar voor de 1-0. In de 57ste minuut kwamen de Bestse bezoekers langszij door een doelpunt van Teun van Genugten, 1-1. Daar bleef het bij. Een punt voor de ploeg van trainer Jurgen van Wanrooij. Best Vooruit wacht nog altijd op de eerste zege van 2018. Uit drie duels werden twee punten gehaald.
 1. Winstpartijen Nieuw Woensel mogelijk overgespeeld

  Winstpartijen Nieuw Woensel mogelijk overgespeeld

  De drie competitieduels die Nieuw Woensel dit seizoen in de derde klasse D won moeten mogelijk worden overgespeeld. Aanvaller Rheda Bekkali deed in die wedstrijden mee en is door de aanklager amateurvoetbal niet speelgerechtigd bevonden. Het gaat om DVG - Nieuw Woensel (uitslag 1-5), Nieuw Woensel - BES (uitslag 4-2) en Nieuw Woensel - Spoordonkse Boys (uitslag 1-0). Bekkali scoorde twee keer tegen DVG en maakte de winnende tegen Spoordonkse Boys. Nieuw Woensel verloor de overige tien wedstrijden.