1. BES wint degradatiekraker, tiental Unitas'59 velt Hapert
  DERDE KLASSE D

  BES wint de­gra­da­tie­kra­ker, tiental Unitas'59 velt Hapert

  BES - Nieuw Woensel 7-2. De degradatiekraker werd overtuigend gewonnen door BES, dat in de vierde minuut op voorsprong kwam via Rick Schoofs, 1-0. Een minuut nadat Johnny van Veen (Nieuw Woensel) voor 1-1 had gezorgd, schoot Daan Bartels (BES) een vrije trap binnen, 2-1. Nieuw Woensel kwam nog een keer langszij via Tarik Ouzalah, maar daarna liep BES ver weg bij de gasten. Nog voor rust schroefden Maikel van der Honing, Bart Winters en Robin Smets de score op naar 5-2. Diep in de tweede helft scoorde Van der Honing de 6-2 en in de laatste minuut maakte Winters de 7-2.
 2. Ontketenend Woenselse Boys na monsterzege alleen aan de leiding; Tivoli haakt even af
  VIERDE KLASSE F (ZUID I)

  Ontketenend Woenselse Boys na monsterzege alleen aan de leiding; Tivoli haakt even af

  Woenselse Boys – De Weebosch 7-1. Mitchell Slegers liet de 1-0 aantekenen. Door good-old Appie Zouthane werd het 2-0. De Weebosch kwam op slag van rust terug tot 2-1 nadat Wilco Janssen een strafschop benutte. Na rust zag Appie Zouthane de doelman van de Weebosch ver uit de goal staan en schoot de bal vanaf de middenlijn binnen 3-1. Tim Nelemans maakte er vervolgens uit een strafschop 4-1 van. Het eerste balcontact van invaller Steeven Leenheers was meteen raak, 5-1. De eindscore werd in de slotfase bereikt door treffers van Giovanni van Bladel en Tommy Knigge, 7-1.
 3. Waalre troeft Sterksel af in topper en heeft alles weer in eigen hand
  VIJFDE KLASSE E

  Waalre troeft Sterksel af in topper en heeft alles weer in eigen hand

  Sterksel - Waalre 2-4. Dé topper in de vijfde klasse E begon voor de neutrale toeschouwer geweldig. Binnen een halve minuut sloeg koploper Waalre toe via Rene Hooijmans, 0-1. De bezoekers bleven de rest van de eerste helft de bovenliggende partij, domineerden en kregen kansen om de voorsprong uit te breiden. Na een half uur werd Kees Uijthoven onderuitgehaald en uit de vrije trap die volgde viel de bal goed voor diezelfde Uijthoven, 0-2. In de rust voerde Sterksel twee wisselingen door en de invallers lieten zich meteen gelden. Miraglia Giuseppe jaagde goed door en Hasim Haaji schoot de 1-2 binnen. Sterksel voerde de druk op, maar in een tegenaanval dwong Uijthoven een strafschop af. De aanvaller ging zelf achter de bal staan en scoorde zijn tweede van de middag, 1-3. Nadat ook Hooijmans zijn tweede maakte (1-4), bepaalde Ruud Nijssen de eindstand op 2-4.
 4. Moeizame zege Mifano, Neerkandia en SJVV delen de punten
  VIERDE KLASSE F (ZUID 2)

  Moeizame zege Mifano, Neerkandia en SJVV delen de punten

  Rood Wit'62 - Mifano 0-1. Mifano heeft een moeizame 0-1 zege geboekt uit bij Rood Wit'62. Direct vanaf de aftrap was er de eerste kans te noteren voor Maurice van Hoof van Mifano. Na deze kans werd de thuisploeg tot twee keer toe gevaarlijk. Na een half uur werd Mifano sterker en dat resulteerde in de openingstreffer. Het was Van Hoof met de goal. In de slotfase ging Rood Wit'62 alles of niets spelen en het was aan doelman Stefan Van der Westen te danken dat de drie punten mee naar Mierlo gingen.