1. Topscorersklassementen: Thijn Schoenmakers en Jan van Hout stijgen na doelpuntrijke duels met stip

  Topscorers­klas­se­men­ten: Thijn Schoenma­kers en Jan van Hout stijgen na doelpunt­rij­ke duels met stip

  Thijn Schoenmakers van derdeklasser Bladella bracht zondag een zuivere hattrick op zijn naam door in de uitwedstrijd tegen Braakhuizen voor rust de 0-1, 0-2 en 0-3 te maken. Hij bracht daarmee zijn competitietotaal op elf treffers en staat daarmee op een gedeelde derde plaats. Bob van de Ven maakte de 1-5 voor Braakhuizen en is met dertien goals nog koploper in het topscorersklassement.
 1. Nawid Sadat sluit na Belgisch avontuur bij Rood-Wit Veldhoven aan: ‘Ik hoop daar iets extra’s te brengen’

  Nawid Sadat sluit na Belgisch avontuur bij Rood-Wit Veldhoven aan: ‘Ik hoop daar iets extra’s te brengen’

  De Eindhovense spits Nawid Sadat (30) sluit per direct aan bij Rood-Wit Veldhoven, hekkensluiter in de tweede klasse E. De aanvaller voetbalde vanaf januari 2022 bij het Belgische Sporting Grote Heide in Neerpelt en speelde daar op 18 december zijn laatste competitieduel. Vlak voor de jaarwisseling kreeg Sadat te horen dat hij door financiële problemen bij de club moest vertrekken.
 1. Programma amateurvoetbal: topper in 2E en staartduels in 1C en 4G

  Programma amateur­voet­bal: topper in 2E en staartdu­els in 1C en 4G

  De nog ongeslagen koploper in 2E Valkenswaard hervat zondag de competitie met een topper. De lijstaanvoerder gaat op bezoek bij nummer twee Mierlo-Hout, dat vijf punten minder heeft en bovendien een wedstrijd meer speelde. Vorig jaar, op 13 februari 2022, won Valkenswaard de onderlinge confrontatie op sportpark De Beemd met 1-3. Met drie treffers was Thom van de Donk, die op 2 oktober 2022 een beenbreuk opliep, de grote plaaggeest voor Mierlo-Hout.