1. Mierlo-Hout wint periode na spannende stadsderby, eerste zege Helmondia
  DERDE KLASSE C

  Mierlo-Hout wint periode na spannende stadsderby, eerste zege Helmondia

  Oranje Zwart - Mierlo-Hout 1-1. Met dank aan uitstekend keeperswerk van Davidson Janzen hield koploper Mierlo-Hout op bezoek bij stadsgenoot Oranje Zwart stand: 1-1. De blauw-witten grepen daardoor in een heetgebakerde wedstrijd met hard spel en woordenwisselingen de eerste periodetitel. Oranje Zwart viel met man en macht aan en kreeg ook volop kansen. Zo trof Saïd Azarfane in het eerste bedrijf twee keer het aluminium. Maar ook goalie Davidson Janzen hield de bezoekers meermaals op de been. Ook na de thee was het voornamelijk Oranje Zwart dat de lakens uitdeelden, alhoewel de thuisploeg vermoeider en minder slagvaardig oogde. Mierlo-Hout kreeg zodoende aspiraties en kwam dankzij een frommelgoal van Milan van Maaswaal zo'n tien minuten voor tijd op voorsprong. Vrijwel direct daarna trok Jordi van Wetten echter de stand gelijk. Oranje Zwart belaagde in een spannende slotfase volop het doel van Janzen, maar die gaf geen krimp. 
 2. Doelpuntloze topper Someren - Marvilde, EFC klimt naar plek twee
  TWEEDE KLASSE F

  Doelpuntloze topper Someren - Marvilde, EFC klimt naar plek twee

  RPC – FC Eindhoven 5-4. Halverwege was er niets aan de hand voor FC Eindhoven, dat met een 1-3 voorsprong ging rusten na een goede eerste helft. Na de openingstreffer van Michel Leon-Payo verdubbelde aanvoerder Bas de Haas de score met een rake vrije trap. Rick Wijnen deed wat terug voor RPC, waarna Jordi van Meurs voor 1-3 zorgde. In de tweede helft maakte Wijnen snel 2-3, voordat Gino de Wijs van FC Eindhoven rood kreeg na een charge van achter. Langs de lijn ontstond een opstootje en de wedstrijd werd even gestaakt, voordat Emiel van der Steen RPC op gelijke hoogte bracht. Toen Eindhoven-doelman Cas Peters vanwege hands rood kreeg maakte Van der Steen ook de 4-3. De bezoekers kwamen met negen man terug tot 4-4 door een kopbal van Stanley Verbeek. In blessuretijd zorgde Wijnen met zijn derde goal voor 5-4.
 1. Sparta'25 wint van koploper Volkel, Handel verliest
  DERDE KLASSE D (ZUID2)

  Sparta'25 wint van koploper Volkel, Handel verliest

  Volkel - Sparta'25 0-2. Sparta'25 boekte een degelijke 0-2 overwinning uit bij Volkel. In de eerste helft was Sparta'25 de bovenliggende partij. Na een half uur opende Jeremy Raaijmakers de score voor de Spartanen. In de tweede helft was Volkel enkele keren gevaarlijk uit de counter maar het was René Brouwers die de wedstrijd in het slot gooide. Door de overwinning blijft het team van Willem Aarts meedoen om de bovenste plaatsen in de derde klasse D.
 2. Topper Liessel - SJVV onbeslist, zege voor Rood Wit'62
  VIERDE KLASSE G

  Topper Liessel - SJVV onbeslist, zege voor Rood Wit'62

  Liessel - SJVV 1-1. In een wedstrijd met weinig kansen stelde koploper Liessel vlak voor tijd een punt veilig tegen de nummer twee. In de eerste helft waren de kansen schaars en de 0-0 ruststand was dan ook geen verrassing. In de zeventigste minuut kwam SJVV op voorsprong. Ruben Bouwmans bediende Frank van Mullekom die keurig afrondde. Na de goal drong Liessel aan maar de gelijkmaker kwam vlak voor tijd vanaf de penaltystip. De makkelijk gegeven penalty was een prooi voor Luuk Engels.