Volledig scherm
Amateurvoetbal ASV'33 - Mariahout. Duel tussen *Puck Coopmans* en *Sander Scheepers*. Aarle Rixtel © FotoMeulenhof

ASV’33 pakt eerste volle buit, doelmannen blinken uit bij Mifano - Woenselse Boys

VIERDE KLASSE F ZUID 2ASV'33 heeft tegen Mariahout de eerste overwinning van het seizoen gepakt: 1-0. De ploeg heeft dankzij de drie punten de rode lantaarn doorgegeven aan EMK. Mifano won in een aantrekkelijke wedstrijd met 2-0 van Woenselse Boys. Aan beide kanten waren de doelmannen belangrijk. 

ASV’33 – Mariahout 1-0.
Dankzij de eerste overwinning van het seizoen heeft ASV ’33 de laatste plaats overgedragen aan EMK, op sportpark De Hut werd Mariahout met 1-0 verslagen. Grote man bij het team van Johnny Nooijen was Stijn Kersjens, na iets meer dan een half uur verprutste hij nog een goede mogelijkheid maar pal voor het rustsignaal schoot hij ASV ’33 toch op voorsprong. In de tweede helft gebeurde er vrij weinig waardoor de thuisploeg de eerste overwinning van het seizoen boekte.

Mifano – Woenselse Boys 2-0.
De thuisploeg boekte een knappe overwinning op titelkandidaat Woenselse Boys, op sportpark De Ark werd het 2-0. Mifano begon sterk aan de wedstrijd maar de mogelijkheden werden in de openingsfase nog niet verzilverd. Floris van Hertrooij was nog een half uur met een geplaatst schot trefzeker. Woenselse Boys kreeg daarna mogelijkheden op de gelijkmaker maar met knappe reddingen hield Martijn Kosman zijn ploeg op de been. In de tweede helft kregen beide ploegen enkele uitstekende mogelijkheden om tot scoren te komen maar de lat en beide doelmannen blonken uit. Met nog vijf minuten te spelen kreeg Bas van Sinten een rode kaart en moest Mifano met tien man verder. Woenselse Boys drong aan maar het was de thuisploeg die de wedstrijd in de counter besliste: Wessel Klunder schoot fraai raak en bepaalde de eindstand op 2-0.