Volledig scherm
Bavos © Orange Pictures / Joris Verwijst

Bavos-trainer na overwinning op ASV'33: “Een dief ben ik niet, maar deze punten zijn gestolen”

Bavos steelt drie punten op bezoek bij ASV'33. Mariahout kent geen genade voor SJVV: 5-0. MVC slikt op eigen veld flinke nederlaag. Tegen Bruheze werd het: 0-4. 

ASV’33 – Bavos 1-2.
Bavos-trainer Wim de Roy was duidelijk na afloop: ,, Een dief ben ik niet, maar die drie punten hebben we vandaag echt gestolen.” ASV’33 was namelijk de hele wedstrijd de betere partij. Toch was het Bavos dat na zeventien minuten op voorsprong kwam via Pim van Lijssel: 0-1. Na de rust veranderde het spelbeeld niet. Pim van de Tillaart wist namens ASV’33 nog gelijk te maken, maar scoren lukte daarna niet meer. Wel belandden er nog meerde ballen op de paal of lat, maar het net bolde niet meer. Bavos wist wel nog te scoren. Goalgetter Pim van Lijssel maakte, met zijn tweede doelpunt van de avond, de winnende voor de Bakelnaren: 1-2.

RKGSV – Stiphout Vooruit 3-0.
RKGSV heeft een knappe overwinning op Stiphout Vooruit geboekt. Coen Jansen en Ruud Jansen zorgden in de eerste helft voor een 2-0 voorsprong, terwijl de defensie geen kans weggaf tegen de Helmonders. Joost van Casteren zorgde in de tweede helft voor 3-0.

Mariahout – SJVV 5-0.
Mariahout wist zich na de nederlaag va afgelopen zondag tegen ASV’33 weer te herpakken op eigen veld tegen SJVV. In de derde minuut was het al raak toen Freek Habraken uit een corner het net liet trillen: 1-0. De thuisploeg was de betere partij in de eerste helft, slechts een paar keer werd SJVV gevaarlijk uit counters. Na de rust liep Mariahout snel weg naar 2-0 toen wederom Freek Habraken een corner in het doel wist te werken. Luuk Leenders nam de 3-0 voor zijn rekening en in de slotfase scoorden invallers Dennis Veldpaus en Tom van der Kruissen allebei met hun eerste balcontact, eindstand: 5-0.

ELI – Milheezer Boys 0-3.
Milheezer Boys boekte een goede overwinning op bezoek bij ELI. Na een kwartier spelen stonden de bezoekers al op een 0-2 voorsprong. Tot twee keer toe wist Rob Keunen het net te vinden. Vanaf de goals had de ploeg uit Milheeze de volledige controle over de wedstrijd. In de tweede helft had Milheezer Boys de kansen om veel verder uit te lopen, maar ze scoorden nog één keer. Nadat Twan Nooijen drie verdediger op het verkeerde been had gezet, scoorde Stijn Broeks het laatste doelpunt van de wedstrijd: 0-3.

MVC - Bruheze 0-4.
Ondanks de uitslag boekte Bruheze een moeizame overwinning op bezoek in De Mortel. “We hebben echt plichtmatig gewonnen vandaag”, wist Bruheze-trainer Peter Verstappen na afloop. ,, Elke kans die we hebben gehad ging er ook in.” Voor de rust viel er slechts één doelpunt. Jelmer van Herpen opende de score: 0-1. Na de thee verdubbelde Van Herpen zijn productie door de 0-2 voor zijn rekening te nemen. In de slotfase liep Bruheze nog weg naar 0-4. Door doelpunten van Ivar Gijsbers en Robin Kemper.