Volledig scherm
Reinald Boeren viert de overwinning op Hoek van woensdag 22 augustus. © Frans Brzoskowski

Bekerduel Gemert - Feyenoord donderdag 27 september live op FOX Sports

Het aanvangstijdstip van het bekerduel tussen Gemert en Feyenoord in de eerste ronde van het toernooi om de KNVB-beker is vastgesteld op donderdag 27 september om 20.45 uur.

Dat heeft de club bevestigd. Normaal gesproken zal het duel, dat live wordt uitgezonden op FOX Sports, worden afgewerkt op het eigen sportpark Molenbroek. Helemaal zeker is dat nog niet, aangezien Gemert aan de nodige veiligheidseisen moet voldoen. ,,Wij willen dit feest natuurlijk heel graag in Gemert zelf houden. Er is plek voor zo'n 3.300 toeschouwers, maar mogelijk kunnen we extra tribunes plaatsen", gaf voorzitter Carlo Hazenveld eerder al te kennen.

Hazenveld verwacht later deze week om de tafel te gaan met de burgemeester, de politie en de KNVB om zo duidelijkheid te kunnen verschaffen over de locatie van de wedstrijd. Bijzonder is dat de speeldatum door FOX Sports is bepaald. Omdat de tv-zender heeft besloten de ontmoeting tussen Gemert en Feyenoord live op televisie te verslaan, verkreeg FOX Sports tegelijkertijd het recht om de speeldatum uit te kiezen.

  1. Gemertenaar Joost Habraken klaar voor laatste finale van het seizoen: ‘Hier doe je het voor’
    NACOMPETITIE DERDE DIVISIE

    Gemerte­naar Joost Habraken klaar voor laatste finale van het seizoen: ‘Hier doe je het voor’

    Vanmiddag om 15.00 uur trapt Gemert af voor de laatste wedstrijd van een lang seizoen. Dat begon eind augustus met het KNVB-bekerduel met Hoek (winst na strafschoppen) en eindigt met de tweede finalewedstrijd tegen Staphorst. Tegen de klok van vijf uur zal duidelijk zijn of Gemert de 2-1 zege van afgelopen woensdag heeft kunnen omzetten naar promotie naar de derde divisie. Joost Habraken kan niet wachten tot de wedstrijd begint: ,,Dit zijn de potjes waar je het voor doet.”