Volledig scherm
Erwin Isbouts maakte een van de twee doelpunten van Valkenswaard. © Picasa

Bekerstunt SV Valkenswaard tegen De Valk

SV Valkenswaard heeft zich ten koste van dorpsgenoot De Valk geplaatst voor de derde ronde van de districtsbeker. De derdeklasser boog dinsdagavond een 0-1 achterstand om in een verrassende 3-1 zege op de eersteklasser.

De wedstrijd werd na veertig minuten bij een 0-0 stand tijdelijk stilgelegd, nadat een deel van de veldverlichting was uitgevallen. Na de hervatting schoot Tecer Tufan in de 63ste minuut de 0-1 binnen voor De Valk. Vijf minuten later stond het weer gelijk door een doelpunt van Erwin Isbouts, 1-1. In de 83ste minuut zette Martijn Bax SV Valkenswaard op een 2-1 voorsprong en een minuut later maakte hij er 3-1 van.

Eerder plaatsten Nuenen, Gestel, Marvilde, Heeze, Bladella, Braakhuizen, Unitas'59, Riethoven en Vessem zich al voor de derde ronde van de districtsbeker Zuid 1. Op dinsdagavond 21 november worden de afgelopen weekend afgelaste bekerwedstrijden Reusel Sport - Oirschot Vooruit en De Raven - Dommelen ingehaald voor een plek in de derde ronde. Beide duels vangen om 20.00 uur aan. De loting voor de derde bekerronde vindt zaterdag 18 november plaats.

In het bekertoernooi van Zuid 2 speelt Rhode in de derde ronde uit tegen SSS'18 in Overloon. Dat duel staat gepland op donderdag 7 december, aftrap 19.30 uur. Beide teams komen uit in de tweede klasse H, Rhode is daarin met 21 punten uit zeven duels koploper en SSS'18 staat met acht punten minder derde. Rhode speelde op de tweede competitiedag al in Overloon en versloeg SSS'18 toen met 0-3.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

poll

Wat is jouw favoriete tribune?

Wat is jouw favoriete tribune?

  • RKSV Braakhuizen (15%)
  • Stiphout Vooruit (22%)
  • DBS (29%)
  • Tongelre (34%)
252 stemmen