Aanvoerder Jasper Lalisang (l) van Mierlo-Hout in duel met NWC'er Douwe Hurkmans bij de competitiewedstrijd op 20 maart 2022 in Helmond. De uitslag was 1-1. Zondag treffen beide ploegen elkaar weer op sportpark De Beemd.
Volledig scherm
Aanvoerder Jasper Lalisang (l) van Mierlo-Hout in duel met NWC'er Douwe Hurkmans bij de competitiewedstrijd op 20 maart 2022 in Helmond. De uitslag was 1-1. Zondag treffen beide ploegen elkaar weer op sportpark De Beemd. © Sem Wijnhoven/DCI Media

Bekijk hier de afgelastingen en het resterende programma in het amateurvoetbal

Door de vele regen die de afgelopen dagen is gevallen, en vandaag ook nog steeds valt, zijn er al een aantal wedstrijden in het amateurvoetbal afgelast. Bekijk hieronder alle afgelastingen en het nog resterende programma van wedstrijden die wél ‘gewoon’ doorgaan.

 1. De Raven heeft na achttien jaar weer eens de derde klasse in zicht: ‘Een keertje hogerop zou wel leuk zijn’
  PREMIUM
  VIERDE KLASSE F

  De Raven heeft na achttien jaar weer eens de derde klasse in zicht: ‘Een keertje hogerop zou wel leuk zijn’

  De belangen waren voor zowel De Raven als SDO’39 groot. De Raven zou bij winst – naast de derde periodetitel – de tweede plaats in de eindstand pakken en daarmee verzekerd zijn van een thuisduel in de nacompetitie. Het werd tegen degradant SDO’39 4-4. Beide ploegen schoten hier niets mee op. SDO’39 daalt na vijf seizoenen vierde klasse weer af naar de kelderklasse.
  Lage Mierde, Luyksgestel
 2. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.