Aanvoerder Jasper Lalisang (l) van Mierlo-Hout in duel met NWC'er Douwe Hurkmans bij de competitiewedstrijd op 20 maart 2022 in Helmond. De uitslag was 1-1. Zondag treffen beide ploegen elkaar weer op sportpark De Beemd.
Volledig scherm
Aanvoerder Jasper Lalisang (l) van Mierlo-Hout in duel met NWC'er Douwe Hurkmans bij de competitiewedstrijd op 20 maart 2022 in Helmond. De uitslag was 1-1. Zondag treffen beide ploegen elkaar weer op sportpark De Beemd. © Sem Wijnhoven/DCI Media

Bekijk hier de afgelastingen en het resterende programma in het amateurvoetbal

Door de vele regen die de afgelopen dagen is gevallen, en vandaag ook nog steeds valt, zijn er al een aantal wedstrijden in het amateurvoetbal afgelast. Bekijk hieronder alle afgelastingen en het nog resterende programma van wedstrijden die wél ‘gewoon’ doorgaan.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.