Volledig scherm

Bijlage start amateurvoetbal maandag in het ED

EINDHOVEN - De bijlage over de start van het amateurvoetbal ligt maandag 29 augustus in het Eindhovens Dagblad.

In de Eindhovense amateurvoetbalbijlage leest u hoe de zieke Jan van Drunen er bij Wilhelmina Boys het beste van maakt, hoe Toon Smulders na een traumatische ervaring weer aan de slag gaat als trainer bij Casteren en over de eeuwige drive van oefenmeester Noud van Buul.

Lees in Helmondse amateurvoetbalbijlage hoe jonge trainers omgaan met spelers ouder dan henzelf, over de ambities van trainer Eus Marijnissen met NWC, de verwachtingen van de grootste talenten in de regio en over de nieuwe Keldonkse tandem bij Sparta’25.

Abonnees kunnen de bijlage ook lezen in de digitale krant.

 1. Rob Manders haalt vijf keer uit tegen Berghem Sport
  DERDE KLASSE D (ZUID2)

  Rob Manders haalt vijf keer uit tegen Berghem Sport

  Handel – Berghem Sport 7-1. Een attente Peter van den Bosch pikte de bal op, ging er op rechts vandoor en leverde een voorzet af. De inkomende spits Rob Manders knalde de bal tegen de touwen: 1-0. Even later kopte Rob Manders een voorzet van Geert van den Bosch, via de onderkant van de lat, binnen: 2-0. Vlak voor rust was wederom Manders het goudhaantje. De indraaiende corner van Geert van den Bosch werd door hem het laatst beroerd: 3-0. Berghem Sport stond op dat moment al met negen man, na twee rode kaarten. In de tweede helft liep Handel zodoende makkelijk uit naar 7-0, via Manders (2), Jordy Beekmans en Mark de Waard. Vlak voor tijd zorgde Jordi Verhagen voor de ere-treffer.
 2. Mierlo-Hout sterkste in stadsderby, Maarheeze verslaat Laar
  DERDE KLASSE C

  Mierlo-Hout sterkste in stadsderby, Maarheeze verslaat Laar

  Baarlo – SC Helmondia 1-1. Al binnen twee minuten kwamen de Helmonders op voorsprong. Een foute uittrap van de doelman van Baarlo werd afgestraft door spits Jordi van de Boom. De verdere eerste helft was het duel in evenwicht. Baarlo kwam sterker uit de rust maar verder dan een late gelijkmaker kwam het niet. Vlak voor tijd zorgde een doelpunt van Baarlo ervoor dat SC Helmondia met een punt terug kon richting de Braak.