Kadir Kalender.
Volledig scherm
PREMIUM
Kadir Kalender. © Foto van de Meulenhof

Bizar seizoen Wodan abrupt afgelopen: ‘Er zijn nu belangrijkere dingen’

Zelden zal een debuterend hoofdtrainer zo’n heftige vuurdoop hebben beleefd als Kadir Kalender (31) bij vierdeklasser Wodan. 

Hoewel de Eindhovense club door financiële en organisatorische problemen en een drastisch teruglopend ledental al lang in zwaar weer vertoefde, begon Kalender met een piepjonge selectie vol goede moed aan de klus. In november was er de onheilstijding dat Wodan na het seizoen opgeheven zou worden en kort daarna overleed clubicoon Roald Harks plots op 45-jarige leeftijd. En nu is door de coronacrisis een streep gegaan door de elf wedstrijden die Wodan nog restte.

  1. Wouter Peters van Nuenen zegt het voetballen even vaarwel

    Wouter Peters van Nuenen zegt het voetballen even vaarwel

    Na lange tijd met blessures te hebben getobd, maakte Wouter Peters op zondag 8 maart bij hoofdklasser Nuenen thuis tegen AWC zijn eerste speelminuten van het seizoen. De competitie kwam vervolgens tot een vroegtijdig einde en nu is duidelijk dat de 25-jarige middenvelder voorlopig ook niet meer terugkeert op het veld. ,,Het was een lastige beslissing, maar ik heb besloten om voor nu even te stoppen met voetballen”, geeft Peters aan.