Volledig scherm
Niels Krekels van Bladella (rechts) in duel met een speler van Tivoli. © Leo van Overbeek

Bladella scoort elke zeven minuten en dertig seconden tegen Tivoli

DERDE KLASSE D (ZUID I)Wie graag zoveel mogelijk doelpunt ziet, had vanmiddag naar Bladella moeten gaan. Het net bolde maar liefst twaalf keer op sportpark De Smagtenbocht.

Bladella – Tivoli 12-0.
Tivoli probeerde de schade te beperken, maar slaagde daar niet in. Bladella kon zich naar hartenlust uitleven en kwam uit op een score van 12-0. Doelpuntenmakers voor de thuisploeg waren Niels Krekels (4), Cas Vosters (3), Stijn Wouters (3), Geert van Overbeek en Bart de Jong.

PSV – Hoogeloon 4-1.
De amateurs van PSV hebben de eerste zege van het seizoen geboekt. Het bezoekende Hoogeloon kwam door een goal van Niels Luyten nog wel op voorsprong. Halverwege had PSV de schade al gerepareerd door twee goals van Jimmey Granviel. In het tweede bedrijf bouwde de thuisploeg de score verder uit middels twee doelpunten van Mike Hovestadt.

RPC – DBS 1-3.
RPC’er Kirubel Solomon Gebre Dingil kreeg na ruim een half uur een directe rode kaart waar de nodige onduidelijkheid over was. In de tweede helft profiteerde DBS van het overtal. Pim Messing maakte op het uur de openingstreffer, 0-1. Door een eigen doelpunt van DBS-aanvoerder Gijs Broeren kwam RPC op gelijke hoogte, maar DBS trok alsnog de winst naar zich toe. Invaller René de Vries zorgde voor 1-2 en Ruud van Breemen maakte vanaf de stip 1-3.

Gestel – Wilhelmina Boys 2-0.
Gestel had na de ruime nederlaag bij Reusel Sport van vorige week wat goed te maken. De thuisploeg kwam goed uit de startblokken en kreeg een penalty, die gemist werd door Henny Noyen. Noyen maakte later alsnog de openingstreffer, waarna Gestel verzuimde om de score verder op te voeren. In de tweede helft gebeurde dat alsnog, via Junior Dosso: 2-0.

MMC Weert – Reusel Sport 1-1.
Zowel MMC als Reusel Sport had de intentie om in plaats van in te zakken te voetballen en dat resulteerde in een aantrekkelijke pot. Toch waren de kansen schaars en was het bij rust nog 0-0. In de tweede helft kwamen de bezoekers sterk uit de kleedkamer, maar viel de goal aan de andere kant. Reusel Sport besloot nog aanvallender te gaan spelen en werd daarin beloond: Tuur de Laat scoorde de 1-1.

Budel – SBC 3-0.
Budel heeft de topper tegen SBC met ruime cijfers gewonnen en blijft derhalve koploper. De thuisploeg kwam op een zwaar veld in de twintigste minuut op voorsprong door een goal van Thijs van Geldorp. Twee minuten later was het al 2-0 dankzij Rik Bogers. Aan het begin van de tweede helft zette SBC de thuisploeg onder druk, maar toen Van Geldorp met zijn tweede van de middag 3-0 maakte, was de wedstrijd gespeeld.

Hapert – Unitas’59 afgelast.