Jamey Raas (links) namens Nuenen in actie tegen Juliana'31.
Volledig scherm
Jamey Raas (links) namens Nuenen in actie tegen Juliana'31. © Bert Jansen

Blauw-Geel'38 plukt ook Jamey Raas weg bij Nuenen

TRANSFERBlauw-Geel'38 heeft zich voor volgend seizoen versterkt met middenvelder Jamey Raas (22) van RKSV Nuenen. De Veghelse club uit de derde divisie shopte de afgelopen jaren al vaker bij de hoofdklasser. Zo verkasten Sander Egmond, Sjaak Egmond en Tim Rerimassie van Nuenen naar Blauw-Geel'38. Vorig jaar trok de ploeg ook Yevghenny Marceli (ex-Nuenen) van OJC Rosmalen aan. 

Raas startte zijn loopbaan bij RKSV Nuenen en speelde daarna drie jaar in de jeugdopleiding van  PSV (2004-2007) en twee jaar bij Helmond Sport (2007-2009). Vervolgens keerde hij terug bij Nuenen en maakt daar nu voor het vierde seizoen deel uit van het eerste elftal.  Raas was tot dusver goed voor 21 competitiegoals in het vaandelteam van Nuenen. 

Raas  is  verheugd over zijn promotie naar onze derde divisionist, laat hij op de site van Blauw-Geel'38 weten. ,,Blauw Geel is een club met een prima reputatie in de hele regio. Ik heb goede gesprekken gevoerd en ook Tim Rerimassie gaf me een uitstekende referentie over de club. Ik ben er ontzettend blij mee.”