Vincent Bogaerts heeft bij RPC het plezier in het voetbal hervonden. ,,Dit is een echt vriendenteam."
Volledig scherm
PREMIUM
Vincent Bogaerts heeft bij RPC het plezier in het voetbal hervonden. ,,Dit is een echt vriendenteam." © FotoMeulenhof

Bogaerts moet nog wennen bij RPC: ‘Heb mezelf als doel gesteld om iedere wedstrijd te scoren’

AmateurvoetbalVincent Bogaerts (21) speelde profvoetbal bij VVV-Venlo. Dit seizoen acteert hij in de derde klasse bij RPC, de club van zijn familie en vrienden.

'Het klinkt een beetje ongeïnteresseerd, maar ik hoor meestal pas op donderdag tegen wie we 's zondags spelen", begint Vincent Bogaerts. ,,Ik heb mezelf alleen als doel gesteld om iedere wedstrijd te scoren." Arrogant zijn die opmerkingen inderdaad niet bedoeld, want de tegenstanders van RPC in de derde klasse waren nog nooit zíjn opponenten.

  1. Danilo Verus zwaait weer af bij SV Valkenswaard

    Danilo Verus zwaait weer af bij SV Valkens­waard

    Danilo Verus (36) keert volgend seizoen niet terug onder de lat bij tweedeklasser SV Valkenswaard. Hij zet opnieuw een punt achter zijn carrière. Dat deed Verus in 2018 ook al na drie jaar het doel van hoofdklasser Nuenen te hebben verdedigd, maar op 1 december 2019 maakte hij zijn comeback in de competitiewedstrijd van SV Valkenswaard uit tegen Marvilde. Nadien speelde hij nog zes duels. De uitwedstrijd tegen Beerse Boys op 8 maart (uitslag 0-0) was zijn laatste optreden bij SV Valkenswaard.