Luigi Burhenne speelt volgend seizoen bij SV Brandevoort.
Volledig scherm
Luigi Burhenne speelt volgend seizoen bij SV Brandevoort. © Helmondia

Brandevoort versterkt zich met Emre Bars en Luigi Burhenne

Vierdeklasser SV Brandevoort heeft zich voor het seizoen 2020-2021 versterkt met Emre Bars en Luigi Burhenne. Bars komt over van tweedeklasser Mierlo-Hout, terwijl Burhenne de overstap maakt van derdeklasser RKPVV.

De aanvallend in gestelde Bars (21 jaar) speelde voorheen bij Helmondia, Konyaspor (Turkije) en Mulo en is na een tijd van blessureleed eindelijk weer fit. Hij kijkt ernaar uit om met deze overstap nieuwe successen te gaan beleven: ,,SV Brandevoort is een ambitieuze club met een manier van voetballen die bij me past. Ik wil laten zien wat ik kan en mezelf als voetballer verder ontwikkelen. Ik hoop het komende seizoen topfit te blijven.”

De 23-jarige Burhenne, die op meerdere posities uit de voeten kan, speelde dit seizoen bij RKPVV, de club die misschien wel helemaal verdwijnt uit het amateurvoetbal. Voor de succesvolle tijd bij deze Helmondse club was hij onder meer actief bij Helmondia, Fortuna Sittard en Rood-Wit’62. Burhenne: ,,Nu RKPVV niet meer bestaat, moest ik op zoek naar een nieuwe club. Ik ken het verleden van trainer Patrick van Hout en de successen, dus ik weet dat ik met een trainer kan werken die mij ook naar een hoger niveau kan brengen.”