Volledig scherm
© Thinkstock

Budel wint in blessuretijd; Oranje Zwart onderuit tegen MVC'19

Merefeldia - Budel 0-1. Budel heeft in extremis drie punten gepakt op bezoek bij Merefeldia. Roy Claassen zorgde in blessuretijd voor de 0-1. In een slechte wedstrijd op een spekglad veld bewaarde Budel de enige goal van de wedstrijd voor de laatste minuut. De bezoekers kregen in de openingsfase een mogelijkheid, maar konden verder tot weinig kansen komen. Dat gold ook voor Merefeldia, die nauwelijks voor de goal van Budel kwamen en in blessuretijd het deksel op de neus kregen.

MVC'19 - Oranje Zwart 3-1Oranje Zwart kwam al snel op voorsprong via Kadir Budaklier. Nog voor de thee kwam MVC langszij. In de tweede helft was MVC de bovenliggende partij en liep het eenvoudig uit naar een 3-1 overwinning.

MULO - Laar 0-0. MULO kwam net als tegenstander Laar niet tot scoren. In de eerste helft kreeg Laar enkele goede kansen maar het vizier stond bij de Limburgse aanvallers niet op scherp. In de tweede helft werd MULO sterker en kreeg het drie grote kansen die niet verzilverd werden. Vlak voor tijd kreeg Laar nog een enorme kans maar die werd vakkundig om zeep geholpen.

Helmondia - HBSV 2-2. Op sportpark De Braak sleepte Helmondia een punt uit het vuur in het duel met HBSV. Na twintig minuten kwam het team van Davy Manders op achterstand. Nog voor de pauze kwam Helmondia op gelijke hoogte via Amos Letwory. Vroeg in de tweede helft kwam HBSV opnieuw op voorsprong. Helmondia ging vol overgave op zoek naar de gelijkmaker en twintig minuten voor tijd was het Merlin Masikini die vanaf de strafschopstip voor de 2-2 zorgde.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement