Volledig scherm
© Thinkstock

Budel wint in blessuretijd; Oranje Zwart onderuit tegen MVC'19

Merefeldia - Budel 0-1. Budel heeft in extremis drie punten gepakt op bezoek bij Merefeldia. Roy Claassen zorgde in blessuretijd voor de 0-1. In een slechte wedstrijd op een spekglad veld bewaarde Budel de enige goal van de wedstrijd voor de laatste minuut. De bezoekers kregen in de openingsfase een mogelijkheid, maar konden verder tot weinig kansen komen. Dat gold ook voor Merefeldia, die nauwelijks voor de goal van Budel kwamen en in blessuretijd het deksel op de neus kregen.

MVC'19 - Oranje Zwart 3-1Oranje Zwart kwam al snel op voorsprong via Kadir Budaklier. Nog voor de thee kwam MVC langszij. In de tweede helft was MVC de bovenliggende partij en liep het eenvoudig uit naar een 3-1 overwinning.

MULO - Laar 0-0. MULO kwam net als tegenstander Laar niet tot scoren. In de eerste helft kreeg Laar enkele goede kansen maar het vizier stond bij de Limburgse aanvallers niet op scherp. In de tweede helft werd MULO sterker en kreeg het drie grote kansen die niet verzilverd werden. Vlak voor tijd kreeg Laar nog een enorme kans maar die werd vakkundig om zeep geholpen.

Helmondia - HBSV 2-2. Op sportpark De Braak sleepte Helmondia een punt uit het vuur in het duel met HBSV. Na twintig minuten kwam het team van Davy Manders op achterstand. Nog voor de pauze kwam Helmondia op gelijke hoogte via Amos Letwory. Vroeg in de tweede helft kwam HBSV opnieuw op voorsprong. Helmondia ging vol overgave op zoek naar de gelijkmaker en twintig minuten voor tijd was het Merlin Masikini die vanaf de strafschopstip voor de 2-2 zorgde.

 1. Handel effectiever dan Sparta'25; weer nederlaag Nijnsel
  DERDE KLASSE D (ZUID2)

  Handel effectiever dan Sparta'25; weer nederlaag Nijnsel

  Sparta'25 - Handel 0-1. Voor Sparta'25 stond de eerste plaats op het spel, die bij winst behaald zou worden. Maar de ploeg straalde nimmer uit dat het voor die eerste plek wilde gaan. In de eerste helft kreeg de thuisploeg één kans, maar Rick van Heijnsbergen schoot voorlangs. In de tweede helft probeerde Sparta'25 het wel, maar het ontbrak de ploeg van Willem Aarts aan creativiteit. Handel kreeg ook één mogelijkheid, maar benutte die wel direct. Jeff Rijksen rondde goed af.
 1. Ivo Moerenhout schiet Heeze langs Rood-Wit V, Someren pakt koppositie
  TWEEDE KLASSE F

  Ivo Moerenhout schiet Heeze langs Rood-Wit V, Someren pakt koppositie

  Rood-Wit V – Heeze 1-2. In de eerste helft was Heeze duidelijk de bovenliggende partij. Al na twee minuten kreeg Ivo Moerenhout een dot van een kans, maar de aanvaller schoot over. Diezelfde Moerenhout zorgde in de zestiende minuut met een stiftje alsnog voor 0-1. Na ruim een half uur spelen werd de score verdubbeld. Gijs Moerenhout stuurde zijn broer Ivo met een pass de diepte in. Laatstgenoemde kapte een tegenstander uit en schoot met zijn mindere rechter raak in de verre hoek, 0-2. Twee minuten later leek Tom Derkx voor 0-3 te zorgen, maar Marcel Bierens van Rood-Wit V kon een goal nipt voorkomen. Na de pauze kwam Rood-Wit V iets beter voor de dag, zonder veel kansen te creëren. Wel kreeg de thuisploeg in de 70ste minuut een makkelijk gegeven strafschop. Stef Schellekens werd lichtjes vastgehouden en ging naar de grond. Gideon Pieschel benutte het buitenkansje: 1-2. In de slotfase was er druk van Rood-Wit V, maar Heeze hield stand en boekte een over de hele wedstrijd gezien verdiende overwinning.