Volledig scherm
© Thinkstock

Casteren kan tevreden kermis gaan vieren

VIJFDE KLASSE E - Casteren won de burenstrijd van Netersel. Bij Hulsel - SDO'39 lag het duel drie kwartier stil vanwege een dubbele beenbreuk van Stijn Jansen.

Tuldania – Waalre 2-4. Tuldania kwam in de 12e minuut op een 1-0 voorsprong. In de 26e minuut glipte Lowie van Kuringen door de Tuldania achterhoede en bracht de ploegen op gelijke hoogte 1-1. Twee minuten later wist Bart Cox namens Waalre opnieuw het net te vinden, 1-2. Bij rust stond het 2-2. Na de pauze besliste Joey Gang en Bart Cox het duel definitief, 2-4. .

Rood Wit’67 – SVSOS 1-0. Het duel werd een minuut na rust beslist. Geert Compen nam de enige treffer voor zijn rekening. De thuisploeg kreeg nog vele kansen maar wist het vijandelijke doel niet meer te vinden.

DEES – DOSKO’32 2-2. Na een teleurstellende eerste helft nam DOSKO na rust het heft in handen. Pieter Castelijns opende de score voor Dosko’32. Ard-Jan Fleerakkers maakte er uit een strafschop 0-2 van. DEES ging echter het laatste kwartier alles of niets voetballen en de bezoekers lieten zich terugdringen. Het was Thomas Tholen die met twee fraaie treffers een punt redde voor DEES.

Sterksel – Knegselse Boys 2-1. De bezoekers kwamen na drie minuten door een doelpunt van Ard Michelse op voorsprong, 0-1. Sterksel maakte direct na de aftrap weer gelijk door Ruud Nijssen een fraaie lob over de doelman. Luuk Gijsbers tekende twee minuten voor rust voor de 2-1. Uiteindelijk de winnende treffer.

Terlo – DVS 1-1. De thuisploeg kwam voor rust op voorsprong door een treffer van Bas Verberne, 1-0. In de 73e minuut viel de verdiende gelijkmaker. Roel de Greef schoot de 1-1 binnen.

Hulsel – SDO’39 2-0. Hulsel won verdiend van SDO’39, maar zag tegelijkertijd Stijn Jansen met een dubbele beenbreuk uitvallen. Na vier minuten kwam Hulsel al op voorsprong. Een voorzet van Tom Roest werd diagonaal ingekopt door Stef Roijmans, 1-0. Na een dikke tien minuten sloeg het noodlot toe voor Stijn Jansen. Het spel lag vervolgens drie kwartier stil. Nog voor de rust verdubbelde Tom Roest de voorsprong met een bekeken schot; 2-0.

Casteren – Netersel 2-1. Mooie derby met vuurwerk en rook vooraf in de kleuren van de beide verenigingen. Na een kwartier in de tweede helft opende Cees Teurlings de score voor de thuisploeg. Even later verdubbelde Jaco van Doormalen de voorsprong, 2-0. Tien minuten voor het einde kwam Netersel door een fraaie treffer van Jaap Waalen terug tot 2-1. Netersel drong nog fel aan, maar Casteren bleef overeind.