DBS - Spoordonkse Boys.
Volledig scherm
DBS - Spoordonkse Boys. © Orange Pictures

DBS haalt dubbele cijfers; Hoogeloon wint bij debuut in derde klasse

DERDE KLASSE DDBS kende een vliegende start van het seizoen. In de rust stond de ploeg van Eric van der Palen al met 0-4 voor. Van de wedstrijd rustig uitspelen hebben ze bij DBS nooit gehoord, na de rust vielen er nog eens zes doelpunten. Eindstand: 0-10.

PSV – MMC Weert 1-1.
PSV heeft ondanks een overwicht slechts een punt overgehouden aan het thuisduel met MMC Weert. De ploeg van trainer Stephan Wijlaars kwam in de 24ste minuut op voorsprong door een afstandsschot van Mehmet Alp. Vlak voor rust kwamen de bezoekers uit Weert op gelijke hoogte. Na rust was PSV duidelijk de bovenliggende partij en kreeg het kans op kans, maar de winnende goal viel niet.

Bladella – RPC 2-1.
RPC begon sterk, maar Bladella kwam op voorsprong door toedoen van Niels Krekels. Ook na de pauze startten de bezoekers goed maar scoorde Bladella. Anel Selimovic maakte 0-2 in de 62ste minuut. Vincent Bogaerts bracht RPC terug in de wedstrijd en de bezoekers bleven aandringen, maar de gelijkmaker viel niet.

SBC – Hoogeloon 0-3.
Hoogeloon heeft haar eerste duel ooit in de derde klasse overtuigend gewonnen. De bezoekers trokken het duel bij SBC na rust naar zich toe. Halverwege was het nog 0-0. Na een handsbal in de 58ste minuut kreeg Hoogeloon een strafschop, die door Yannick Sol benut werd. Een kwartier voor tijd maakte Niels Luyten 0-2. Daarmee was de zege binnen voor Hoogeloon. Niek van den Broek scoorde in de laatste minuut de 0-3.

Tivoli – DBS 0-10.
DBS opende het seizoen met een monsterscore. Halverwege was het al 0-4 door goals van Ruud van Breemen, Tim van der Velden en tweemaal Djes Koekendorp. Na de pauze liepen de bezoekers uit naar 0-10. In de tweede helft scoorden Corné van Son (tweemaal), Rik de Wit (tweemaal), Mitch de Brouwer en Ruud van Breemen voor DBS.

Unitas’59 – Reusel Sport 0-1.
Reusel Sport speelde een goede eerste helft, zonder op voorsprong te komen. Unitas’59 kwam feller en scherper uit de kleedkamer in het tweede bedrijf, maar de bezoekers kwamen op 0-1 door een goal van Job Dickens. In de slotfase werd het nog spannend, maar trok Reusel Sport de voorsprong over de streep.

Wilhelmina Boys – Hapert 1-1.
Wilhelmina Boys kwam vlak voor rust op voorsprong, toen een mooie aanval tot doelpunt werd gepromoveerd door Robbie Baeten. De bezoekers slaagden er toch nog in een punt aan de seizoensouverture over te houden. Mauro van Houtum tekende voor de 1-1.