Volledig scherm
Luc Nouwen © SV Budel

De Valk trekt Budel-topscorer Luc Nouwen aan

TRANSFERSpits Luc Nouwen (20) van SV Budel komt volgend seizoen voor het naar de tweede klasse gedegradeerde De Valk uit. De trefzekere aanvaller was afgelopen seizoen goed voor 22 doelpunten in de derde klasse.  

,,Na een goed seizoen bij SV Budel ben ik op gesprek geweest bij De Valk”, geeft Nouwen aan. ,,Dit gesprek was mij positief bevallen en heeft mij toen aan het denken gezet om het een klasse hoger te gaan proberen. Het was voor mij geen makkelijke keuze, omdat SV Budel een hele mooie en gezellige club is. Iedereen kent elkaar en er is altijd een leuke sfeer, zowel op het veld als in de kantine. Dit heeft natuurlijk allemaal meegespeeld in mijn keuze. Toch had ik het gevoel dat ik het moet proberen en heb het volste vertrouwen dat een stap naar De Valk de juiste is voor mij.”

Nouwen brak in 2017 vanuit de eigen jeugd door in het vaandelteam van Budel en maakte in zijn eerste jaar in de hoofdmacht twaalf goals. Met Nouwen, Luuk Broers en Tim Bombeeck (die in 2017 van Budel kwam) telt de selectie van De Valk volgend seizoen drie spelers uit Budel.