Max Leidelmeijer (r) namens Unitas'59 in duel met Sander Bertels van RPC.
Volledig scherm
Max Leidelmeijer (r) namens Unitas'59 in duel met Sander Bertels van RPC. © DCI media

De Valk ziet Dion Vermeulen, Max Leidelmeijer en Max Manche terugkeren

TRANSFERTweedeklasser De Valk ziet volgend seizoen drie spelers terugkeren op het oude nest. Het betreft Dion Vermeulen en Max Leidelmeijer (Unitas’59) en Max Manche (UNA). Zij hebben aangegeven de selectie van de nieuwe trainer Marc Höcher te komen versterken. 

Dit alles past binnen het beleid van het bestuur van De Valk om met zo veel mogelijk eigen spelers binnen het vaandelteam te spelen. Verdediger Dion Vermeulen (22) maakte vorig seizoen de overstap van De Valk naar Unitas'59. Aanvaller Max Leidelmeijer (21) stapte in de jeugd van De Valk over naar FC Eindhoven en vorig jaar verkaste hij naar Unitas’59. Max Manche (19) ging in de pupillen van De Valk naar UNA. 

Door de toezeggingen van Dennis Verhoeven, Aart Verberne, Koen van Steensel, Wouter van Son, Robin Smets, Luuk Broers, Ferre Devos, Ralf van Beek, Bjarne van de Ven, Joost Thomassen, Luc Nouwen, Joran Vermeulen heeft de Valk haar selectie nagenoeg intact weten te houden.

  1. Wouter Peters van Nuenen zegt het voetballen even vaarwel

    Wouter Peters van Nuenen zegt het voetballen even vaarwel

    Na lange tijd met blessures te hebben getobd, maakte Wouter Peters op zondag 8 maart bij hoofdklasser Nuenen thuis tegen AWC zijn eerste speelminuten van het seizoen. De competitie kwam vervolgens tot een vroegtijdig einde en nu is duidelijk dat de 25-jarige middenvelder voorlopig ook niet meer terugkeert op het veld. ,,Het was een lastige beslissing, maar ik heb besloten om voor nu even te stoppen met voetballen”, geeft Peters aan.