Nick Smits
Volledig scherm
Nick Smits © De Weebosch

De Weebosch strikt 26-jarige Smits als hoofdtrainer voor volgend seizoen

trainerscarrouselDe voetballoze periode heeft RKSV De Weebosch gebruikt om op zoek te gaan naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen. De vierdeklasser heeft die gevonden in de persoon van de 26-jarige Nick Smits. 

De nummer dertien uit de vierde klasse G moest op zoek naar een opvolger van Wim Hoeben, die na dit seizoen overstapt naar competitiegenoot Hulsel. De keuze viel op de jonge Nick Smits, die zijn eerste stappen als eindverantwoordelijke gaat zetten in Bergeijk. Momenteel is Smits trainer van de JO19-1 en het tweede elftal van RPC uit Eindhoven. 

,,Zijn jarenlange ervaring als (jeugd)trainer en zijn opleidingen/kennis op sportgebied gaat hij nu inzetten in de functie van hoofdtrainer van de Weebosch-selectie. Wij wensen Nick alvast heel veel (sportief) succes en plezier toe bij De Weebosch”, aldus het bestuur in een persbericht.

  1. Wouter Peters van Nuenen zegt het voetballen even vaarwel

    Wouter Peters van Nuenen zegt het voetballen even vaarwel

    Na lange tijd met blessures te hebben getobd, maakte Wouter Peters op zondag 8 maart bij hoofdklasser Nuenen thuis tegen AWC zijn eerste speelminuten van het seizoen. De competitie kwam vervolgens tot een vroegtijdig einde en nu is duidelijk dat de 25-jarige middenvelder voorlopig ook niet meer terugkeert op het veld. ,,Het was een lastige beslissing, maar ik heb besloten om voor nu even te stoppen met voetballen”, geeft Peters aan.